heyzil06 Annesininkurabiyesi maşallah inşallah bizler de 30lu haftaları söyleriz birbirimize 😍 zaman çabuk geçiyor mu gerçekten 10 gün sonra kontrolüm var ama günler geçmiyor asla 🙊 9 ay nasıl geçecek diyorum bazen 🤭 inşallah sağlıklı sağlıklı büyür gelişirler de bekleriz biz napalım 🥰
Annesininkurabiyesi heyzil06 zaman doktor kontrollerini kovalamaktan çabuk geçiyor ama beklerken geçmiyor böyle bi ikilem 😁
Aysunzeynep BusraUluturkEkinci kan tahlillerim cok düşük ve idrarda enfeksiyon çıkmış canım inşallah bebeği etkileyen kötü bir durum olmaz 🥺🥺🤲
BusraUluturkEkinci Aysunzeynep benimde sürekli kanamam oluyo çok korkuyorum ayağa kalkarken bile psikolojim çok bozuldu
Esmgl Sultannuu yoğurt elma falan iyi geliyor sanırım bende . Birde sık sık ama az az yiyorum yemeye çalışıyorum ☺️
irem06 heyzil06 ben kıbrısta yaşıyorum ama ablalarım hep normal devlet hastanesin de doğum yaptı cok memnun kaldı özeller ateş pahası Ankara da
heyzil06 irem06 evet ben de o yüzden devlet istiyorum ama çok da bilmiyorum buradaki doktorları şehir hastanesine giden oldu mu peki çevrenizde bir sürü de doktor var hangisi daha iyidir bilemiyorum 🤷🏼♀️
irem06 heyzil06 şehir hastanesini çok yakından biliyorum cok büyük ve kapsamlı bir hastane. Temizliği herşeyi çok iyi ama doktorlarda şans işte doğuran da öok oldu hiç sıkıntı yaşamadılar siz neresindesiniz Ankara’nın