Curious Melisssssss bende 5+5′im bugün 🤗🥰 yarın doktora gideceğim 💞 sen gittin mi yada gidecek misin?
Hayal95 ozlemmmm6161 Çok sinir ediyor beni ilk başlarda hiç yoktu keseyi falan gördük hersy yolunda ama bu akıntı niye geliyor anlamadık inşallah güzel geçer seninde benimde gebeliğim
Snglldrmz Ceren_16 bide canım benim adet tarihim 4 nisan dı doktora defim kaç haftalık dedi ki haftalık değil olur mu öylr bişey sağlık ocağındaki doktor 4 haftalık dedi
Ceren_16 Snglldrmz Ay şimdi gördüm Canım 4 Nisan adet başlama günün mü öyleyse eğer o günden bugüne hesaplanıyor benim 12 Nisan son adet başlangıcı 4+3 oluyorum doktor öyle hesapladı
Melisssssss ozlemmmm6161 ya benim akıntım normal beyaz ancak Ocak ayında kimyasal geçirdiğim için progestan verdi onu Kullanınca o samanlar kahve rengi akıntım gelirdi birden çoğaldı o açık kırmızıya dönüştü şimdi ben bunu içme konusunda endişeliyim
Pkdm Sonundabende bulantı şiddetli mi oluyor yoksa şöyle bir gelip geçiyor mu kişiden kişiye değişir belki ama deneyimlerinizi merak ettim hafif bir bulantım oldu bu sabah hemen test yapmak istemedim ondan soruyorum🙊😊
Esmakrplt Pkdm benim bulantım çok şiddetliydi basınçlı kusuyodm resmen zaten bu yüzden acile gittim orda testte çıktı hamileliğim
Sonundabende Pkdm Merhaba benim başta böyle olmadı bi kaç kez oldu yani tahmini 4 haftalıklar suan 7 ye girdim ve 6 haftaya girerken artık cok şiddetlendi suan ne yiyebiliyorum ne bi yere gidebiliyom ilac başladım umarım sizde hamişsinizdir adet geciktimiii
heyzil06 Ragsana_92 inşallah canım benim ben de kontrolden çıktım keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gideceğiz 🤲🏼 İnşallah sağlıklı gelişir minik fasulyem/fasulyelerimiz 😍
yalcin_sevda simgekaya benimde son adet tarihim iki şubattı martin sonlarında ogrendim erken gebelik testi bile negatif gösteriyodu ultrasonda kese görüldü emin olduk galiba testlerde de yanılma payı olabiliyor artık cogunlukla
Mine24 makin inşallah canım duyarsın benim 2 hafta sonra gel dedi nasıl dayanacagim bilmiyorum ilk gebelik mi sizin de