2_kezannelik Seymaaa55 emin ol tüm anneler de bu kuşkular oluyo kese gozukene kadar keseyi düşünüyoruz kalp atışı duyulan kadar kalp atışını düşünüyorz test veriyoruz endişe oluyor ocimizde ya normal değilse diye yani bu panik hamileliğin sonuna kadar kademe atlıyor 😄
hll_yrt @gul1201 çoğu konuştuklarım mide bulantısındansa halsizlik daha iyi diyor bakalım süreç nasıl olacak
Mine24 Omay0707 anladım canım çok sağol Rabbim bebegini kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık senin de
heyzil06 Ragsana_92 benim daha başlamadı 🙈 sabah randevum var inşallah kesesini görürüz 🤲🏼 Senin kese görüldü mü? 5+5 olacak yarın işte görülür herhalde demi ama karından baksın ya diğeri beni çok korkutuyor 😵💫
Hilal_Grlkn Merhaba arkadaşlar bizde 6+2 yiz henüz kalp atışını dinlemedik 8 haftalık olunca gel dedi doktor 2 yaşında bir oğlum var oğluma hamileyken mide bulantısı kusma beni mahvetmişti fakat bunda hiçbir şey yok benim gibi olan varmı?
gul1201 Hilal_Grlkn bende 6+4 aşerme mide bulantısı vs yok hiç ilk hamileliğim ama geç başlar belki sizin oğlunuz da bulantı ne zaman başladı
Hilal_Grlkn gul1201 oğlumda 4 haftalıkken yemek kokusuna midem bulanmıştı orada anladım hamile olduğumu sonrasında kusma başladı çok şükür bunda bişeyim yok
heyzil06 Buse-02 canım yeni gördüm referans dediği sanırım 5.3ten yüksekse gebelikten söz edilebilir anlamında değerin de 12000lerde de olabilir 12 de olabilir onu görmek lazım sanırım sonuçtan senin kaç haftalık ya da gecikmen ne kadar oldu
Ragsana_92 heyzil06 beni ayın 20 si cagırdı dr hem kese hem kalp atışı içinhiç gitmedim daha kontrole inşallah hayırlısıyla hem kese hem kalp atışını duyarız 🤲🏻
Bahar0101 Mine24 canım şöyle anlatayım hani doktor gittiğinde 5 haftalık diyor ya örnek cumadan cumaya hafta atlıyor diyelim ki cuma gittin 5 haftalık dedi CMT günü 5+1 oluyor