evkaya Kızlar selam ben 9. Haftaya yeni ayak bastım. Adetim gecikmeden test yaptım ve pozitif çıktı 🥰 ilk belirtilerim kasık ağrılarım çok fazla oldu bende adet günüme bi kaç gün kala dayanamayıp test yaptım 🥰
evkaya Htc3866 kese 6. Haftada gözüktü o zaman gitmiştim bi hafta sonrada kalp atışını duymaya gittim
Busrakyk Snglldrmz Edaannuur aynı durumu yaşıyorum salı günü test yaptım çarşambada kan vermeye gittim kese vajinal ultrasonda göründü 10 güne kadar da bebek oluşur dedi 10 gün sonraya randevu aldım. Şuan kasık ve bel ağrım bugün de bir kusma yaşadım🙊
Yagmur290 damla1k benimde 8 mayısta olmam gerekiyordu 2 gün önce normal kaset test yaptım çıktı hemde hiç belirti yokken 🥰
Sumeyye_topal damla1k merhabalar bende adetime 5 gün kala öğrendim kaşık agrımla gittim gebelik testin yaptılar daha 1 hastalıkken kanda çıktı 7.11 di şimdi 7 haftalıgız ❤️ Eğer varsa kamda belli oluyor 3 gğnlükde olsa
Ceren_16 Yagmur290 Benimde 67 çıktı canım doktor gebelik var önemli olan sayısı değil artışı dedi hergün katlayarak artması gerek ama ben bir daha kan vermedim 4 gün önce vermiştim pazartesi gidicem doktora bakalım kaç oldu ☺️
heyzil06 Yagmur290 iki gün sonra kan tahlilini tekrarla canım iki kat artmışsa gelişiyordur güzeldir ama bence gayet iyi 4 hafta için işte önemli olan değerin artış göstermesi
Ceren_16 Snglldrmz Artar merak etme içini ferah tut ☺️ Ben öyle yapıyorum hiç strese sokmuyorum kendimi hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ☺️
Snglldrmz Ceren_16 Bnde iki gün oldu öğreneli. Bu gün doktora gittim betana tekrar bakıcaz dedi yarın tekrar gideceğim
Yagmur290 Ceren_16 heyzil06 inşallah ya heyecanlıyım çok ama doktorum beni 1 hafta sonrası için çağırdı haftaya çarşamba gidicem 😢