Gub
Bende 8+3 haftalık hamileyim daha bir yıllık evli bile değilim nişanlıyken geçirdiğim bi ameliyat sonucu anne olamayacağımı söylediler tüp bebek merkezlerne yönlendirdiler yumurta dondurucaktık amh değerm çok düşüktü olaydan yakın bi zaman sonra evlendik ve direk tüp bebek sürecine başladık tedavi sonucunda 1 tane embriyo donduruldu tüpler de tıkalıydı ameliyat olup hazır olduğumda transfer olucaktım fakat iki hafta önce çok fazla kusma ve karın ağrısı şikayetiyle gittiğim acilde doğal yollarla 6 haftalık hamile olduğumu öğrendik ve inanamadık olmadıgı için kendim testte yapmadım doktordan da test istemedim kendisi yapmıştı sonuç çıkınca inanamadık eşimle ultrason istedik kendi gözlerimizle keseyi görünce inandık daha sonra kadın doğuma gittim 7. Haftadayken bebek göründü sıkıntı çıkmadı bir hafta sonra tahlil sonuçlarım ile gidicem inşallah kalp atışınıda duyacakmışız çok heyecanlıyız Allahın bi mucizesi bu bizim için o kadar uğraştık evliliğimizin ilk günleri hastanelerde geçti embriyo dondurduk bir kaç ay sonra kendiliğinden bir mucize oluverdi☺️