Bibebetobianne Kızlar Allah aşkına bi yardım edin 20 haftalık hamileyim mide yanmasından ölcem artık soda yoğurt her şeyi denedim yok geçmiyor
Kizilkafaa Bibebetobianne Canım doktoruna Gaviscon (doğru yazmışımdır umarım) yazdırdın mı şurup her hamile içiyor bunu neredeyse mide yanmasından dolayı, bende evde vardı içebilir miyim dedim iç dedi. İyi geldi bana
Basaktrk Bibebetobianne canım doktor bana bir ilaç yazdı aşırı mide yanmam vardı bide gebelikten öncede vardı bende yağlı hamur işi salçalı tatlı hiçbişey yiyemiyordum bir gaviscon kurtarıyordu raneks yazdı 2 gündür mide yanmam yok
Aysgl1305 Bibebetobianne ben 6. Haftamdayim ayni şeyi yaşıyorum herkes gebelikte farkli yiyeceklerden etkileniyor. En sağlam çözüm neyin seni rahatlattigini bulman en son çözüm doktor
Bibebetobianne Kizilkafaa Son 3 gündür böyleyim hemen arayıp sorayım bend ne yiyip içebiliyorum nede uyuyabiliyorum ya, teşekkür ederim 💓
Bibebetobianne Aysgl1305 Çok yağlı yada ağır şeyler yiyen bir insan değilim aşırı iştahım zaten yok ama yine de bir dikkat edeyim dediğin gibi ☺️
Aysgl1305 Bibebetobianne çok arka arkaya yeme bakalım ne iyi gelecek sana meselâ beni meyve rahatlatiyot
Bibebetobianne Aysgl1305 Aynen bi böyle deniyeyim bende tek geçsin de başka bir şey istemiyorum ya mahvetti beni