cileklicookie Ruveyda_baskapan tetanozu ilk gebeligimde tamamlayıcı yaptirmistim 5 doz oh bunda kurtuldum valla yaptirmiyorum 🤣🤣 Dedigin gibi hareketleri azaliyor insan stres oluyor
Ze_lis 50 mg da sıkıntı olmuyor şeker yüklemesi Fazlası zarar daha önceki gebeliğimdeki şekerin tadı çok kötüydü kusmuştum ama bu sefer elma aromalı içtim bi sıkıntı olmadı
Ruveyda_baskapan Ze_lis bana 75 yaptı Elmalı glukoz içirdi tadıyla ilgili sorun yaşamadım ama sonrası sıkıntıydı
EssoSavve Ruveyda_baskapan bugün bi doktor yazmış bu konuyla ilgili ama 5 yıl içerisinde yaptırmışsan yaptırmaya gerek yok diye
EssoSavve Ruveyda_baskapan evet bu farklı konuşanları da burda gördüm valla aynen öyle yapmışlar bence 😅
Esra255 Ruveyda_baskapan Şeker yüklemesinden önce açlık tokluk şekerine baktı mı doktor. Bazı doktorlar açlık tokluk şekerine bakıp şeker yüklemesi yapılmasına karar veriyormuş. Brnim doktor nasıl yapar bilmiyorum 1 ayımız var daha şeker yüklemesine
Rumeysabas Ruveyda_baskapan bugün hem şeker yüklemesi yaptırdım hem 2. doz tetonoz aşısı oldum hareketlerinden bı azalma olmadı ilk dozda da olmamıştı
Merve6111- Ruveyda_baskapan 2. Dozu yaptırdım 2. Dozu yaptırdıktan 1 ay sonra elim feci bir şekilde kesildi acile gittiğimde ilk sordukları şey tetanoz aşınız var mı oldu yoksa dikiş atmadan önce yapıyorlar iyi ki yaptırmışım dedim