UyanHatice Ben 1 numara 210 lu bez aldım çok küçük ve çok fazla geldi bana yenidoğan 1 numarayı ne kadar kullanacak 2numarada alıp kullanicam ssizce onu kaç adet almaliyim
Begumergun UyanHatice belki direk 3 numaraya bile geçebilirsiniz bebeğinizin kilosuna bağlı ben 1 numara ve 2 numara küçük küçük aldım sonra ihtiyacıma göre yine alıcam
Ruveyda_baskapan UyanHatice bence stok yapma , belki bebeğinin poposu kabul etmeyecek aldığın bezi , bi dene ona göre alırsın bazen en pahalı bezlerin bile pişik yapma olasılığı var yani.
Princessmom UyanHatice ben 1 numara 40 tane aldım. İlk çocugum zayf doğmasına rağmen hızlı kilo aldı ve 1 paket 40lı yetmşti 1 numaradan
UyanHatice Ben tek 1 numara aldım oda baya indirimdeydi 210luydu çok fazla geldi gözüme işte 2 numariyada küçük almayı.planliyorum sanirim
Begumergun UyanHatice işte şimdi alma çünkü çok almışsın bebeğin kilosuna göre belki 3 numaraya geçersin direk
Limeveannesi UyanHatice ben bir paket 1 bir paket 2 numara aldim başkada almadim onlarda küçük paket 50li cocugun kilosuna gire hareket edicem