gizemgencc Beta HCG sonucum dün 12657 çıktı kızlar son adet tarihim 07.04.2022 normal mi gidiyor sizce ☺️
Curious gizemgencc gayet normal canım, bende 5+3′teyim SAT: 04.04, aramızda 3 gün var 🤗 inşallah sağlıkla gelsinler 💞
Sumeyra12 Senalay merhaba benim de son adetim 10 nisan da oldum Bugun beta değerim 380 çıktı normal gebelik mi hanımlar
Yagmrr11 Sumeyra12 Beta değeriniz yükselmezse oluyor diye biliyorum 2güne bir beta baktırmanız gerekşyor yükseliyormu diye
Merve201119 Sumeyra12 dış gebelikte degerler bir yukselir bir düşer surekli iki kat artmaz ve kasiklarinizda karninizda dayanılmaz agriniz olur birde kese rahime değilde tiplere yerlesir
Sumeyra12 Merve201119 canım. Bugun doktora güttüm en son cuma kan değerim 381 çıkmıştı dün kanda 1580 çıkmış doktor keseyi tam göremedi sanki yorumda girmeyen bşrsey vardi bilgin var mı cok tedirgin oldum
Merve201119 Sumeyra12 degerler illa iki gunde iki kati artmazki herkeste yuzde atmış artmasi yeterli sizinde degeriniz kötü degil baska bir doktora gorun istersen yani kese daha miniktir belki ondan tam gorememistir benimde o degerle kesem cok ufakti