user124578 Atak66 1 numara alın ben ilk 100 tane aldım ki pişik yaşarsa başka marka alırım diye stok yapmayın 4 numara uzun süre takılıyor onu zamanı gelince stok yaparsınız
gulnurce Atak66 ben 2 numara aldım babyturko bebişinin kilosu normalse bence 2 al çünkü 3 aylık olana kadar kullanabiliyorsun ☺️
ebru2871 Atak66 1 paket 1 numara aldım 2 tanede 2 numara aldım cabuk kilo aldıkları için 1 numara stoklamadım
Deletedmom_110 goldumsu 3 paket fazla değil mi 1 paket bile fazla geliyor hemen küçük geliyor olmuyor diyolar burda öyle duydum
Serapmehmet_19 Atak66 ben 1 numarayı bi ay kullandım şimdi ikiye geçtim, küçük oluyo artık haliyle de hep taşırıyodu iki şuan tam oluyo ama ilk bi ay 1 numara gayet iyi yani
gulnurce Atak66 3-3.500 gr arası doğuyor bebişler yine bi paketi 1 num gerisini 2 alırsın daha uzun süre de kullanabilirsin 1 numaraya göre
goldumsu Deletedmom_110 benim arkadaşım yeni doğum yaptı günde 10 kere falan tuvaletini yapıyor bebek yetmiyor bile dedi
YeninesilAnne Atak66 Ben şahsen Sleeppy nin 1 paket aldım. içinde de 40 tane var ilk bir iki gun kullanırım pişik yapmazsa ondan devam ederim diye düşündüm. Sonuçta her bez bebeğin poposuna gelmiyo. Olmazsa hemen değiştiririm diye az sayılı olandan aldım.
minikkminik 33 günlük bebeğim var 100 tane (sleppy)1 no 150 tane (sleppy)2 no kullandık 3 no (molfix)ya geçtik
user124578 Atak66 bende molfix aldım birşeyde olmadı ilk kızımda ama belli olmuyor her bebek farklı prima bile pişik yapabiliyor teni hassassa canım
Senemturan Atak66 sleppy natural aldm ben 2 no 3 6 kilo arasi 84lu bakalim iyi gelirse ondan devam ederz
Deletedmom_110 Atak66 1 numaradan bir paket almalısın yani elinde bulunsun 2 numaradan da 2 paket alırsın
Senemturan Atak66 evet 1 numara 2 5 kilo arasiyms kucukmus kaliplari trendyolda indirimdeydi bide onun icin 2 den alayim dedim molfix ve prima diger kizmda kullanmstm yillar once ama inanin suan kaliplarini unuttm kuckmuydu buyukmuydu