Dilara9406 Kizlar cok guzel sancilarim vardı 2 cm acikligim bardi en son ama sancim gitti bisey hissetmiykrum dua edin bilgi verin napmaliyim brn geri gelsin Eyer sanci gelmesse bana naparlar ki ya
Elfs Dilara9406 hastane ortamı açıklığı ve sancıyı etkiliyor maalesef o yüzden evde sancınızı çekin gidin diyorlar. Stres ve aydınlık etkiliyor. Odanın ışığını kesin aydınlık bu hormonun salgılanmasını engelliyormuş.
Somerkadir4 Dilara9406 gelir canım sıkıntı yapma rahat ol. Doğum baslamamistir daha doğum zamanı gelsin gelir sancı😀
Dilara9406 benimmdunyamm insallah canim da sancilarim da yok ne guzel varsi gece 2 30 3 den sonra kesildi
Hapyymami55 Dilara9406 ya ne bilim genelde çok sitrer yapınca aniden kesiliyor cnm kaç haftaliksin cnm bu arada
Dilara9406 Merve6494 canim 2 cm acilma ve sancilar varda cokmu gec kalmis olurum acaba simdi yapsam bide nasil yapilir
Merve6494 Dilara9406 bacagını arala ıkı elını onde kavuşturur düzlestır belını ve çömelme hareketı yap YouTube den dogum kolsylastıran egzersiz yaz hatta
Dilara9406 Elfs beni gondermediler ya saha yeni doktorlar geldi az bisey daha ilerlemis dedi sancilar hayla ayni tabi 😊
Merve6494 Dilara9406 bugun doğurursun sen ne güzel nolur bzede dua et bugun negatifim biraz psikolojik olarak bir nefeste kurtarayım bir an önce
Dilara9406 Somerkadir4 var canim sancim cok guzel aralik ve şiddetle onun icin suni bile veremiyolar açılma da en son 2 idi yavas yavas ilerlemeye baslamis doktor biraz daha acilmis dedi
Somerkadir4 Dilara9406 aaa tekrar başladı mı sancılar çok güzel🥰 sağlıkla gelsin Rabbim bı avazda kurtarsın inşallah 🤲
Dilara9406 Somerkadir4 insallah canim inşallah o 2 saat bi gitti atresden olsu sanirim sonra geri basladi inaallah3su mubarek gunde alacam oglumu kucagima
Dilara9406 Merve6494 bende negatifim canim 2 gundur ac ve uykusuzum ustune sancilarim ve kasilmalarim beni bitiriyo