papatya56 Çok şükür kızlar bende bebeğimi kucagıma aldım serklajlı anneler için yazmak istedim kendimi toparlayınca hikayemi paylaşıcam
1prenses2prensyenigebe papatya56 çok geçmiş olSun kuzucukta hoşgeldi sefalar getirdi bol bol kokla hepimizin yerine cnm benim 🌼💜😍😚
Atak66 papatya56 ay ben de sezaryen genel olucam çok merak ediyorum ağrısı vs nasıldı ameliyat tan çıkınca
papatya56 1prenses2prensyenigebe Sağol canım Allah razı olsun herkesin Rabbim herkesin kucağına almayı nasip etsin🥰
Ahucum Serklaj postundan tanidim seni.cokk sukurrr.Tebrik ederimm.kendim dogurmus gibi sevindimm.bende serklajliyim.umut oldun.Allahim guzel baht yazsin kuzucuka🌹🌹🌹🌹
papatya56 Ahucum Sağol canım Allah razı olsun Rabbim sanada kucagına almayı nasip etsin cok şükür kucağıma aldım serklajlı annelere hep dua ettim ameliyatta🥰
Senademir04 Bende serklajliyim 34hafta bitmek üzere 33+6 bu gün spinal istiyorum doğumun nasıldı inşallah yavruunda sende sagliklisinizdir rabbim uzun ömürler versin 🤲
papatya56 Senademir04 Çok şükür canım iyiyiz genel anestizi aldım ben spinal istemedim tek sorunumuz tansiyon amelıyatta tansiyonum 20 ye kadar çıktı onu düşürmeye calıstık dünden beri Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin🥰
Senademir04 papatya56 amin Allah razı olsun bende aslında tedirginim serklaj ameliyatında bile tansiyonum yükselmişti benimde bebeğime bişey olacak diye çok ağlamıştım bundada aynı olurmuyum ki ama zaten kötü olduğunda sakinleştirici vuruyolarmis🥰
papatya56 Senademir04 Genel anestizi oldum canım kötü olmadım canım benim korkudan çıktı canım stres sıkıntı yapma benim halen inmedi tansiyonum bugün çıkıcaktım doktorum çıkarmadı
mavisinprensesi20 Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat eylesin inşAllah 😊🙏 bende serklaj olucam 11. Haftada daha 6. Haftadayız da serklaj olunca neden normal doğum olmuyor zaten vajinal açıklık var dikiş alınsa da
papatya56 mavisinprensesi20 Benim doktorum iki kaybım olduğu için sezaryan istedi iyikide kabul etmişim tansıyonum cok yükselmiş bayram haftası hiç fark etmedım doktorum bebeğini tansiyonundan Allah korusun kaybedebilidin
Tazeanne0134 papatya56 ay canım benim gözün aydın darısı bize inşallah çok şükür bebeğinde sende iyisindir inşallah
papatya56 Tazeanne0134 Çok şükür bebeğim iyi biraz gögsümü tutmuyo onda zorlanıyorum benimde tansiyonum yüksek düşmüyo bugün çıkıcaktık çıkarmadılar bunada şükür Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin🥰