Laylaycizi_96 Merhabalar nasıl gidiyor güzel anneler henüz ben hic bisey almadım bi hazırlıgımız yok şaka gibi 8 aylık olduk ne ara gecti anlamadım durumlar nasıl 😍
FHKK Laylaycizi_96 32+4 daha bizim de hazırlık yok kıyafetlerini yıkadım ütüleyip çantasını hazırlıycam inşallah 🥰
Kaysi Laylaycizi_96 33 haftaligim bugün dolabi aldık o gelecek ki bende eşyalarını yıkayıp utuleyip yerleştirmeyi yapayım☺️
bahar_ayax Laylaycizi_96 alışveriş fln herşeyi hallettik ama yıkanması utusu çantası duruyo hala yapmadım🙁
Senademir04 34haftaligiz bizimde çoğu eksik bitti yıkanıp hazırlaması kaldı tek 🤲 zorlu bı hamilelik geçirdim fazla aktif olamadım serklajliyim + tüp bebek şu son haftalarda daha aktifim artık elhamdülillah 🤲☺️
Elizzannesi FHKK bende yıkadım utuledim ama çantayı bir türlü hazirlayamqdim 33 haftaligiz doktor gün verecek ben hala üşeniyorum
FHKK Elizzannesi Bende üşeniyordum ama bir anda ya Allah bismillah deyip kalktım son eksikleri aldım canım bez, alt açma örtüsü vs bitti sayılır hazır gibi bişey son eksikler var onları da sipariş verdim gelecek inşallah 🤗
Laylaycizi_96 bahar_ayax benim ikinci hamileligim ilk hamileligimde de bu haftalarda almıstım rabbim güc kuvvet versin yaparsın yavas yavas insallah saglıcakla kucagımıza alırız
Laylaycizi_96 Elizzannesi baglatmak cesaret işi bence niye böyle bisey istiyorsun tamamen elinden alınıyor dogurganlıgın bisey olur yine cocuk istersin yani tamamen geri dönüsü olmayan bisey
Elizzannesi Laylaycizi_96 canim iki oğlum var biri 13 diğeri 10 yaşında bir dağa asla cocuk dusunmezken ve korunurken hamile olduğumu öğrendim ilk günler çok zordu suan heyecanla bekliyorum da kızımı.. yaşım 37 bu yastan artik olmasın zaten Allah isteyenlere versin insallah
Handannn35 Laylaycizi_96 hanımlar sizdede ayakda durunca bel ağrısı. Arada kramplar falan oluyomu ya korkutuyo bu bebek beni çokda hareketli arada zaten öyle bi vuruyo iki büklüm oluyorm
Laylaycizi_96 Handannn35 oluyor tabiki belim bacaklarım cok agrıyor sırt üstü yatınca yana dönemiyorum felaket agrıyor belim
Handannn35 Laylaycizi_96 valla oğlumda böyle değildim ya bunda böyleyim ve gece çok oynadığı için onunda etkisi var