Canpolat Kızçeler az önce bişiyler oldu böyle karnım dolanıyormuş gibi böyle bişiy çıktı ortaya bebeğin neresi burası bilen varmı ya göbek deliğimin sağında 😀 gece gece taş kesildi o kısım 😀22+6’yız bu arada 😀
Hapyymami55 Canpolat 19+3 benim bebem de hep böyle oluyor mesela ayaktayım sonra yatağa yatim diyorum bı yatıyorum karnımın bı tarafında koca bir yuvarlak sanki bebem totosunu dayanmış oraya gibi 😂
annesinin_beybisi Canpolat bebek toplanmış o tarafta o yüzden taş kesilmiş 😁 henüz yarım kilo ancak varlar hiçbir yeri bu kadar büyük olmaz ve dışardan böyle belli olmaz henüz. ben de 23+1 im🤗
Canpolat Laylaycizi_96 ayyy gitmiyor okşuyorum okşuyorum muhabbet edelim hadi bugün pek konuşamadık senle neler yaptın ben bunu bunu yaptım dedim konuşmaya başladım yayıldı 😀
Canpolat Aysegulada resmen hesap verdim şuanda muhabbet ettim yayıldı bugün hiç konuşamadık ondan herhalde bi kalkıp baktı neler yapıyor bu kadın diye 😀😀😀😀
Canpolat Hapyymami55 ayyy artık götümü kafasımı dizimi hangi uzvuysa bilemedim 😀 kız bunlar ne böyle serseri serbest sitilli yeni nesil 😀
[silindi] Hapyymami55 Yaa bende 19+4 teyim sadece elimi koyduğumda hafif dalgalanmalar hissediyorum ve bunu sadece iş yerinde yapıyor eve gidince tık yok 😂
Canpolat annesinin_beybisi demiiii bende onu düşündüm acaba neresi diye sonra dedim ne kadar büyük olabilir ki 😀 gecenin 4 ünde olunca korktum daha önce bu kadar olmazdı 😀
Canpolat Findik92227 kendisi oldum olası sağda oluştu zaten detaylıya gidince başı soldaydı en son ama hep aşşağılarda hissediyordum zaten hep baştan beri sanırım dünde sağa toplandı 😀
Canpolat Aslaninannesi01 kurban olurum ona ben korktum daha önce de bir yanımda sertleşirdi ama böyle şişmezdi 😀ilk oldu
Canpolat Aslaninannesi01 zaten eşim görevde böyle görünce bebeğimi duygulanıp duruyorum 😀evin içinde kurban olurum sana anan yesin götünü diyip duruyorum😀😀😀😀😀😀
Hapyymami55 [silindi] bende pıt pıt hareket ediyor elimi koyayım daha net hissederim diyorum çocuk anliyomudur nedir elimi koyunca tık yok 😂
Canpolat Nus_12 evet unutma beni diyor hiç konuşamadım dün sabahtan akşama kadar ilgilenemedim unutma diyor artık 😀