Kızlar öncelikle herkese merhaba biz bugün 37+4 haftalığız ve yaklaşık bi aydır hiç kontrole gitmedim doktorum randevu vermiyo jinekolog da bu ayın 17 sine verdi ama benim bu yaramz oğlum ayın 17 sine kadar beklemiğcek gibi çünkü artık kalçama ağrılar girmeye başaldı ve hep aşağıda hissediyorum zaten çok önceden pozisyonunu almıştı ama ben kaç kilo nasıl bi sıkıntısı varmı yokmu bilmiyorum bugün doktoruma yazdım randevu istedim çünkü gerçekten korkuyorum acaba boynuna fln kordon dolanır ben farketmem fln diye bazen çok güzel hareket ediyo ama bazende hiç hareket etmiyo o yüzden çok korkuyorum ama doktorum ısrarla bana randevu vermiyo önce jinekolog görsün diyo eyer bebeği hissetmezsemde acile gitmem gerektiğini söylüyo kafayı yiğcem bu haftalar hep bu şekilde mi ilerliyo benim bildiğim son ayda bi haftada yada iki haftada bi kontrol için çarması gerekiyo bana yardımcı olun bu ikinci gebeliğim ilkinde doğuma yakın buraya geldiğim için hiç bi bilgim yoktu direk doğuma girdim bunda nasıl bi yorl ilerlemem gerek bilmiyorum