Benjaminannesi tabi ki öyle ben neler yaşadım ya ben uyandığımda yeni bir yıla girmiştik 3 ay olmuştu ve benim bütün kaslarım erimiş parmağımı bile kıpırdatamıyordum tedavi sonrası biraz düzeltim sonra titremeye başladım konuşurken kekeliyordum nasıl konuşacağımı nasıl yemek yiyeceğimi bile unutmuştum silmişti beynim doktor eşime ve aileme demiş ki uyanırsa sizi hatırlamaya bilir bir ihtimal ama aynı bir bebek gibi olacak hiç bir şey bilmiyor ve hareket edemiyor kendi isteğiyle kas erimesi ve beyin refleksleri şuanlık yok 2 ayda fizik tedavi gördüm 5 6 ay hastaneden adımımı dışarı atamadım ben bahçeye çıkmak bile yok oturmaya başladığımda tekerlekli sandalyeye eşim kucağına alarak koydu gizlice koridorda yürüttü biraz ben daha ne söyleyeyim daha da uzatmak istemiyorum çok yazdım çünkü çok sinirliyim herkese herşeye ve en başta bu kadar insanları gevşeten herkese ben hakkımı helal etmiyorum yavrumu toprağa verdim onun kokusunu çekemediğim için onun bilmediğim göremediğim yüzü için bu sorumsuzlara hakkımı helal etmiyorum iki elim ahirette de yakalarında olsun inşallah 🤲🏼