Puding Nzl_1999 aman dikkat et rabbim korusun ikinizi de canım benim bende bugün kan tahlili yaptım rutin testler beta hcg 4 yazıyordu anlayamadım bi fikrin var mı
Puding Serpila saol kuzum Allah razı olsun her şey allahtan ne yapalım aklına geldikçe bana da dualarında yer ver 🤲🏼🤲🏼😘😘
Puding Tekininannesi Allah razı olsun canım üzdüysem hakkını helal et yazmak zorunda hissettim çünkü herkes salmış dikkat gerekli en azından karında doğmamış minik melekler için.😔
Puding Guzucuk25 canımm bugün rutin kan tahlillerimi verdim beta hcg 4 yazıyordu neden acaba adetime 5 gün var aklım karıştı bi bilgin var mı
Guzucuk25 Puding idrar testinde 4 gibi Bi değer çıkmaz ama inşallah artar daha 5 gün var mış Bi kaç gün sonra tahlilini yenile ALLAH büyük insaALLAH diyelim 😊
Deletedmon00881 Puding Rabbim sana sabır versin inşallah canım 😢ne desek boş, büyük bir imtihan gerçekten, çok üzüldüm, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah 🙏🙏🙏🙏💖💖💖😢
Puding Deletedmon00881 Allah razı olsun canım çok zor çok hem evlat acısı hemde o hastalık en ağır şekilde Atlattım bana dua edersen sevinirim lütfen kimin duası kabul olur bilmem şimdiden Allah razı olsun 🤲🏼🌸
Deletedmon00881 Puding ederim tabikide canım benim, Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah herşey gönlünüzce olsun 🙏💖
Puding Deletedmon00881 dün değil önce ki gün rutin kan tahlillerimi yaptırdım bugün almak nasip oldu beta hcg 4 çıkmış bi fikrin Var mı canım sence neden 4 çıktı aklım karıştı
Puding Deletedmon00881 düşünmüyordum ama 7 gün varken 4 çıktı çevredekiler git bi daha yükselir diyorlar şuan 3 günüm var bata kafam karıştı ya
Puding Deletedmon00881 o zaman gerek yok tekrarlamama tamam canım teşekkür ederim içim birazda olsa rahat etti
Gozdeonay Puding Rabbim sabir sağlık şifa versin inşallah sen çok güçlüsün rabbim meleğini almış cennette seni karşılayacaktır Allahin izniyle orada kavusun inşallah tekrar anneliğide tattirsin sağlıklı sıhhatli kucağına alabilmeyi yasatsin canım hep dua et sabret cok büyük geçmiş olsun hayatının sınavını vermişsin rabbim beterlerinden korusun inşallah eşine ve rabbine sarıl rabbim istediğini verecektir zamanını bekle 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
AhsenAdaAda Puding Allah sabırlar versin size🤲🏻 Bende iki evlat kaybettim iyi bilirim o acıyı. İnşallah yeniden anne olursunuzda acınız bir nebze olsun hafifler .
Puding Guzucuk25 kan tahlilinde çıktı kuzum kafam çok karıştı biraz stres oldum bugün akşam acile gidip bi kan daha mı versem yoksa kaset test mi yapsam
Guzucuk25 Puding zor biliyorum ama 1.2 gün daha bekle testte çıkmazsa uzulur stres olursun 0.5 ten yukarısı gebelik diye biliyorum varsa zaten artacaktır inşallah