24 haftalık hamileyken covid19 testim pozitif çıktı.. hastaneye kaldırıldım aşım yoktu kötü durumdaydı özeller kabul etmedi beni eğitim araştırmaya git dediler o gece ölüm gibi bir şeydi 5 tane özeller hariç 6 hastane devlet gezdim en son Samatya da serviste yattım 2 haftaya yakın ve durumum git gide kötüleşmeye başladı çok afedersiniz lavabo ihtiyacımı Bile yapmaya gidecek nefesim yoktu oksijen tüpüne bağlıydım çıktığı an nefessiz kalıp çırpınıyordum ve işte o an uzun boylu genç bir doktor geldi ve dedi ki direnme artık yoğun bakıma girmek zorundasın ve aldılar beni yoğun bakıma sonrası yok bende kasım ayında girdiğim hastanede Ocak ayında uyandım.. Aylarca yoğun bakımda kalmıştım boğazımda bir tüp tepemde doktorlar konuşamıyordum çırpındım ama harekette edemiyordum aylarca bilinçsiz komada yattığım için kaslarım erimiş ve sadece kemiklerim ve derim kalmıştı ama aklıma gelen şey bebeğim oldu karnım yoktu çünkü doktorlar geldi dudaklarım kıpırdıyordu ama sesim çıkmıyordu sakin ol dediler nefes Alman için boğazını deldik tüp var nefes Alman için geçici bir süre dediler ama benim merak ettiğim çok şey vardı ben neredeyim neden kıpırdamıyorum eşim nerde bebeğim iyi mi ? Ve beklediğim an eşim girdi yoğun bakıma ağlamaya başladım çünkü korkmuştum tek başıma kaldım beni bırakıp gittiler diye ben hiç gitmedim gel seni bu kapışa bekledim 3 ay boyunca Allah’ıma şükür seni bana verdi dedi. 3 ay mı dedim içimden ne oldu bana bebeğime ne oldu diyemedim eşime gözlerimle karnımı gösterip dudaklarımı kıpırdatıp bebeğim nerde dedim iyi dedi hastanede yatıyor sen yoksun diye vermediler sen moralini yüksek tut buradan çıkacaksın evimize gideceğiz eskisi gibi olacaksın yürüyeceksin bunlar geçimi dedi velhasıl kelam gün geldi fizik tedavi gördüm ve yürümeye başladım yavaşça eski sağlığıma kavuşuyorum ama evime eli boş geldim çünkü bebeğim minik kuşum çoktan cennete gitmiş bile karnımda ölmüş benim psikolojim bozulmasın diye söyletmemiş doktorlar krizler geçirdim ilaçlar kullandım kendime gelebilmek için ve paylaşmak istedim buradan Allah aşkına be açıklama gelirse gelsin maskenizi takın kendinizi koruyorun ben çektim siz çekmeyin.. Toprak aldığını geri vermiyor.. Lütfen ne olur bilinçli olun bu covid ölüme götürüyor hepimizi minik bebelerimizi hiç bir şey için olmasa bile o sebilerin hakkı için bilinçli olun… bana da dua edin Allah rızası için kendime geleyim ve yeniden anne olayım rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin için de de bana amin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼