Mrs_merve Hanımlar merhaba bu gün konturolüm vardı hastaneye gittim normalde 24+3 günlük gebeyim ama doktorum 26 haftanın bittiğini bebeşin 915 gr olduğunu söyledi sizce toplu bir bebiş olurmu sizde durumlar nasıl
Hapyymami55 Mrs_merve benim de bebem 19+3 350 gram araştırdım kilosu iyi çıktı hatta baya iyi ama önemli olan son aylarda kilo alması
edis22 Mrs_merve bende 25de gittigimde 1 hafta haftasina gore onden gidiyordu ama bugun 30+1di gittigimde 1hafta geride haftasina gore usg olcumlerine gore 29+1 mis🥺. Sonradan zayifliyabiliyorlarmis galiba
Aslnrbl Mrs_merve bencede biraz önden gidiyor canım ben 26 haftalikken 880 gramd8k doktoruma normal mi diye sordugumda normal hatta uc dort gun onde bile denilir demişti ki seninki benden iki hafta geride 915🤭
Mrs_merve Bu arada tabiki sağlığı yerinde olsun başka bişey istemem ama ilk bebeğim zayıf doğmuştu altını değiştirmeye üstünü giydirmeye çok korkuyordum ondan toplu istemem sanırım🙈
simayorunn edis22 benim doktorum 2 hafta önde yada 2 hafta geride olmasında hiç bir problem yok korkmayın demişti 💖
edis22 simayorunn evet onu biliyorum ama iste insan emdiseleniyor. Gecen ondeyken niye bu hafta geride kalmis diye😞