Merve098 akşam üzeri 4 gibi kahve rengi akıntı geldi nişan yani zaten 32 haftadan beri ağrım vardı benim kasilmam hep oluyodu yani adet ağrısı gibi ağrım basladi akşam 8e kadar az az agridi bı saat yürüyüş yaptım öle hastaneye gittim nstde hafif sancım çıkıyordu ama malesef acılma yok dedi doktor eve gönderdi akşam 10da evdeydim ama sancım hafif hafif hep devam etti duşa girdim evim içinde yürüdüm bir kez ilişki oldu sonra yine duş gece 3te ağrım arttı ama Su yada kanama olmayınca az daha durayım dedim 4te sancim düzene girdi 5dkda bir geliyordu artık idrara sıkışıp duruyordm ama meğerse az az suyum geliyormustu yani öle bı anda suyum boşalmadi benim anlayamadım buyuzden 5e kadar bekledim artık dayanamıyordum acıya kan geldi eşime dedim hemen gidelim hastaneye snra beni hemen kontrol ettiler acikligima baktı ebe snra ultrasona aldı ben imzaları attım direk çatala çıkardi ikin dedi ikinci ikinmada doğdu. Tabi bu evre inanılmaz zordu sancı anı dayanmak ben 4ten 5e kadar boşa evde beklemisim yani direk gitseydim okadar sanciyi boşa çekmişim acilmisim ben zaten 😂