Arkadaşlar merhaba özellikle ikinci üçüncü doğumu olanlar varmı ne durumdasınız. Benim son 7gun gösteriyor 39+0oldum bugün gittim hastaneye kontrole bebeğin suyu kilosu güzel 3100 dedi nstde sancimda çıkmadı bebeğin hareketleride güzel olunca eve gönderdiler 5gun sonra yine gel diyerek tabi doğum baslamazsa 😁 benim üçüncü olacak🥴 diğerleri normal bunuda normal bekliyorum ama coook aşırı derece korkum var ben malesef sancı konusunda şanslı değilim 🤦🏻♀️yani bazı kişiler nstde sancı çıkıyor hissetmiyor yada hastaneye bir gidiyor aaa 3-5cm açılması olmuş falan iki dogumumda da malesef öyle olmadı😏 ilkinde suyum geldi hemen gittim ikincide nişan geldi hemen gittim ikisindede çok şükür aynı gün içinde doğurdum ama sancı kısmından yana bahtsizim🥲 20lik sanciyi bile şiddetli hissediyorum hele bu gebeliğim 32den beri kasılmalarım hep var yürürken bile sancım oluyo hep acı halindeyim bı taraftan dogsada geçse gitse herşey diyorum bı taraftan yok böyle iyi bir hafta daha beklerim diyorum ama ne mümkün 😫😅şuan bile kasilmam var düzensiz bı sekilde onu bile hissediyorum sanciyi yani eminim nstye baglansam kesin az çıkar sancı ama ben fazla hissediyorum durum boyle olunca dahada stres oluyorm sürekli ağlama geliyor eşime satasiyorum kavga etmeye oda garibim streslisin doğumun eli kulağında anlıyorum geçecek fln diyor ama yok hiç bişey beni teselli etmiyor. Yani ben bide korunurken kaldım ikinci doğumum zordu başka asla istemem derken bide büyük konustum anlayacağınız gelene çare yok başım üstüne bunuda rabbim hayırlısıyla atlatmayi nasip etsin inşallah sizleride merak ettim son durumlarınızi paylaşırsanız sevinirim ☺️