Hapyymami55 Irem88- ay bende giricem hayırlısıyla sağ salim dogursak aç mı giidyorusn tokmu bı fark eder mi yani bu arada detaylı ultrason ve renkli ultrason aynı seymi
Damlahmett Irem88- ben de 2 gün önce girdim çok şükür temiz çıktı dilerm hayırlısıyla sizinde sağlıklı temiz sonuçlarınız çıksın🙏🏻
Ruveyda_baskapan Sakın aç karnına gitme , meyve suyu iç ve çikolata ye hareketlensin 😂 bebeğini izle ve keyfini çıkar 😍😍
Yonca-erol @Ruveyda_baskapan detayliya girmeden önce bana atılan mesajda şekerli ve tatlı tüketmeyin (çikolata ,meyve suyu) tok gelin yazmışlardı çikolata yesek hareketlenir organlarına bakanazsin doğru düzgün kuzum 😊
Ruveyda_baskapan Yonca-erol bana tam tersi söylendi vişne suyu içip çikolata yedim bebeğim hareketliydi ve taraması ayrıntılı yapılabildi
Irem88- Hapyymami55 sizinde inşallah sorunsuz geçer.Renkli uleasonla aynı şeymi bilmiyorum ama bu işlemi yapanlar perinatoliji Dr u oluyor
Irem88- Hatice_ferit evet bakıyor ama daha çok perinatoliji doktorlarını öneriyorlar bu alanda uzman oldukları için