Mavistanbul İstanbul’dan Ankara’ya gelmek zorunda kaldım.Haftaya Hacettepe’de doktorumla konuşup sezeryan isteyeceğim.Ama kabul etmezse özele gideceğim.32. Haftada alırlar mı?
begumge Mavistanbul tam 32. Haftada muayene için başka hastaneye gittim doktor 32den sonra asla kabul etmiyoruz normalde dedi. Ama görüşmek lazım doktordan doktora değişir bence.
begumge Mavistanbul normalde Koru hastanesine gidiyorum. Hastanenin yalnızca doğum diye ayrı fiyatlandırması vardı sözleşmede. Büyük ihtimalle alıyordur.
Mavistanbul Ladess Karnımda sıvı faZlalığım var.Ayrıca 13 yıldır panik atak ve anksiyete hastasıyım.Normal yapamam eminim😔Erken Doğum riskim var diye geldim Ankara’ya.
Ladess Mavistanbul anladım sağlık olsun tatlım ,görüş bakalım dr ne diyecek,eğer maddi olarak sıkıntı olmazsa benim dr görüşebilirsin aklında olsun
begumge Mavistanbul Eryaman hastanesine gitmiştim. Kadın bir doktordu ismini hatırlayamadım ama bir tane kadın doktor var zaten.
Pelus Bende memorial de Nesrin fener’e gidiyorum,instagramında görmüştüm doğuma baya yakın zamanda bir hastası gelmiş,kendi doktorunu değiştirmiş. Demekki kabul ediyor,bir görüş istersen