dilaradoyan Çamlıca Erdem hastanesinde yakın zamanda doğum yapan var mı? Fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz? Ek masraf çıkıyor mu test tahlil vs. Bir de memnun kaldınız mı?
cihandurumerve dilaradoyan dün görüştüm 2500 normal doğum 3000 zorunlu sezaryen, 4000 bin keyfi sezaryen, istediğiniz doktor yoksa kendi doktorunuzu istiyorsanız doktor çağırma ücreti ayrıca 2.500 TL. Bana söylenen rakam bu. Dün görüştüm
reyibil Ben henüz dogum yapmadim ama kontrollerime oraya gidiyorum. Dogum fiyat bilgilendirmesi aldigimda 2000₺ normal 2600₺ sezeryan 150+150 Sana ve yanindaki kalcak refakatçiye de covid testi ödemesi istendigi soylendi
dilaradoyan reyibil siz kaç haftalıksınız? Bilgilendirmeyi ne zaman aldınız? Kovid testi harici her şey fiyata dahil yani değil mi?
reyibil dilaradoyan su an 34. Haftamdaydim. Evet test haric geri kalanlar fiyatin icinde. Yaklaşık 1 ay önce arkadasim 2. Doğumunu da orda yapti ek ucret odememisler onlarda
reyibil reyibil bilgiyi yaklasik 2 ay once aldim ama fiyat degismeyecegini yil sonuna kadar boyle devam edecegini soylemislerdi
dilaradoyan cihandurumerve güvenmemek lazım demek ki yıl sonuna kadar fiyatlar değişmeyecek laflarına