Gerçekten artık ne diyeceğimi, nasıl söveceğimi, neye yanacağımı bilmiyorum. Her defasında birşeyler ogrenme umuduyla gittiğim devlet hastanesi kadın doğumdan doğru düzgün bir sey ogrenemeden ayriliyorum, doktorlarin agzindan cimbizla laf aliniyor, o kadar zoruma gidiyor ki özellikle devlet hastanelerinde insan yerine konulmamak, paran olunca saygı duyuluyorsun, bu berbat bir sey. Doktordan ogrenmem gerekeni ultrason kagitlariyla googledan ordan burdan iki saat arastirarak ogreniyorum ki bu sefer ultrason ciktisi bile vermediler, sekreter hanim biz cikti vermiyoruz, oyle bir zorunlulugumuz yok, yok cihaz bozuk çıktı alinmiyor gibi bir ton komik bahane uydurdu olur mu boyle bir sey, gunde kac gebe kontrol ediliyor hepsi eli bos mu dönüyor. Zaten sekreterler doktorlardan daha egolu buna kac kez şahit oldum, orasi ayri bir sacmalik. Ben bir anneyim ve bebegimin gelisimini ogrenmek icin gidiyorum, onlari rahatsiz etmemek adina fazla soru sormuyorum bile cunku sekreter bile azarlıyor sizi, ki bunu yasayan cok kisi var eminim, haddini bildirmemek icin kendimi zor tutuyorum biraz konussam haksiz ben olacağım cunku… İstisnalar olsada bazi doktorlarin isinin hakkini vermedigini düşünüyorum. Çok konuşup doktoru darlayan, sürekli kapı aşındıran bir tip de değilim, relax bir insanım ama kim yanlış yapıyor bilmiyorum. Biraz moralim bozuldu, icimi dokmus oldum kusura bakmayın lütfen 🤦🏻♀️