Nur8sonmezz 00.00 itibariyle 18+5 olduk kızlar tansiyonla mı alakalı neyle alakalı bilmiyorum bugün dışardaydım mesela havada sıcak çokta güneşte kalmadım sanki böyle bayılacak gibi oldum bi göğsümün altına bi değişik bir his oldu tarif edemiyorum geçen normal evde çamaşır astım yine aynısı oldu şuanda öyle burda yazılanları okuyordum uzanıyordum böyle bi göğsümün altında bi bişey bi baş dönmesi mide bulanması gibi bir his bu ara daha sık oluyor aranızda yaşayan varmı acaba tam ne olduğunuda tarif edemiyorum Çünkü bende anlamıyorum 🤷🏻♀️
Selencnbz Nur8sonmezz evet bulantı desen değil,mide ağrıması desen değil,kaburga kemiği desen değil. Bende de oldu ama ondan 2 güm sonra grip oldum, covid belki de bilmiyorum test hep negatifti. Zar zor geçti çok şükür .Tansiyon ölç ama sürekli
koalamiyim Nur8sonmezz tansiyon düşüyor olabilir mi? Bende de oluyor çünkü, genelde de tansiyonum hep düşük 🙈
Nur8sonmezz Selencnbz ya böyle bi iş yaptığımda oluyor 1 haftadan beri böyle her gün oluyor mutlaka bi anda hemen olduğum yere ya oturasım ya uzanasım geliyor ayakta durdukça bayılcak gibi oluyorum
Nur8sonmezz koalamiyim hiç bilmiyorum oladabilirde olmayabilirde😂 tansyonum hep normal çıkardı benim ama bilemedim kafam çok karıştı şuan