Polenpolen52 Zuhalsareelif cok zorlasmadı açıkcası, sadece hareketlerı agrılı hıssedıyorum artık bıde oyle rahat rahat yuruyemıyorum hemen yorgunluk cokuyor uyku basıyor
Zuhalsareelif goldumsu bende bıtırdım temızlıgı ıyıkıde bıtırmısım suan asla gozum almıuor tek basıma yaptım bırde
goldumsu Zuhalsareelif bende tek başıma her gün bi oda yapmaya çalıştım ama dün bel ağrısından ölecektim. Annemle arkadaşım hallettiler benimde temizlik faslı bitti çok şükür 💃🏼
ozlem5757_ Ne uyku ne düzen ne hareket hiç bişy kalmadı belim felaket derecede ağrı ve batma hissi uyutmuor bebek hareket ettikçe vajinada ağrı oluyr bebek döndü büyük ihtimal 24 saattir 2 saat uykm var artk kafayı da sıyırmak üzereyim sabah kontrolüm var bakalm kaç kılo nasıl ne dicek
Seymatc Zuhalsareelif aynı durumdayım bugün daha gittim bebegim önden gidiyor 3440 kilosu, doktor 30 mayıs gün verdi tam 39. Haftada alacak ama o güne kadar nasıl gelecegiz bilmiyorum 😐
Orucagla Polenpolen52 söylediğiniz herşey benimle inan tıpatıp aynı ellerim uyanınca acıyor uyku düzeni sıfır aşırı ağır hissediyorum kendimi
Polenpolen52 Orucagla evet canım , her sabah ellerım acıyor ve kıloluda degılım fakat normalmıs doktor olur dedı , aadece bugun sancım oldu gazımda vardı gaz sancısımı yalancı sancımı bılemedım artık ,
bkoc Busoo Al benden de o kadar uyku haram oldu resmen sadece gündüz uyuyabiliyorum ya psikolojik olarak yıprandım :(
Maviipamukanne Bende 35+2 deyim artık çok ağrım oluyor yatamıyorum yürüyemiyorum bulantı ve kusmalarım tekrar başladı 🥹bilemedim zor ama sabrediyorum işte
Burcubuket 36+1 oldu bizimkide aynen artık yürürken aşada hissediyorum zorluyor beni birde gece yatarken belim cok agrıyor gögüs kafesimdede cok agrı oluyor hayırlısıyla gelsinler hepimizin bebişleri saglıkla inşallah 🙏🏻