Duyguylmz Merhaba hanımlar yarın kontrolüm var 13+4 olcak. Cinsiyetini öğrenebilirmiyim acaba. Birde ultrasona girmeden çikolata yesem daha mı net görünüyordu. İlk gebeliğimdem sanki böyle bişey kalmış aklımda😕
Simsimblog Duyguylmz 11+3 haftalıkken öğrendim çok net konuşmuştu doktorum bende şaşırmıştım. 30 haftalık şu an yanılma olmadı☺️
Nuriay Duyguylmz valla 15 haftamda doktor kah kiz dedi kah erkek dedi yuzde yuzluk bi sonuc alamadim. Detayli ultrasonu bekliyorum 20 haftamda girecegim. Artik orda kesinlesicek. Allahin izniyle
Gozdgn Duyguylmz ilk bebegimde 14 de ogrendim 2.de 13+1 de öğrendim doktordanda cok fark ediyor canjm bazi doktorlar bilerek yanilmamak icin 15. 16 ya kadar soylemiyor
Duyguylmz Simsimblog cinsiyetin belirginleştigi hafta ögrenmişsiniz hemen maşhallah baya erken olmuş☺️ İnşallah bizde yarın ögrenebiliriz.
Duyguylmz Gozdgn bende ilk gebeliğimde 14+3 de ögrenmiştim erkek demişti yanılma olmadı. Yine aynı doktoruma gidiyorum bakalım belki söyler yarın ozaman
Tasbebek Ben dün 12+4 te gittim ilk girdik pozisyon uygun değil tatlı ye gel dedi yine göremedik öğlen yemekten sonra gel dedi yine yok hep bacakları kapalıydı bir daha ki randevum 16. Haftada