Pelinzade Kızlar oraya gidiyorum ama Doğumdan korkuyorum doğumu iyi diyorlar lakin içim rahat değil belli bir doktorum yok iyi muamele yapıyorlar mı Doğumdan öncesi ve sonrası lütfen Bilgi verin
Mavistanbul Pelinzade Ben de Hacettepe’ye gittim bir kez.Haftaya yine hocaya kontrolüm var ama sezeryanı kabul etmezse diye korkuyorum.Haftaya 32 olucam.Özel hastaneler kabul eder mi acaba?
Pelinzade Minikanne06 orada muayene oluyorsun da kendi içinde özel doktorları var ben genel gidiyorum artık şansıma iyi bir doktor gelir diye dua ediyorum ama Doğum yapanlar vardır inş yazarlar
Minikanne06 Pelinzade yenidoğan ünitesi falan var mı canım. Benim doğumada az kaldı iyi temiz bir hastaneyse bende orda doğum yapsam
Pelinzade Minikanne06 temiz odalarına çıktım özel odaları sa var ferah inş aksilik olmazsa özel oda tutacağım 100 civarı bir şey miş yeni doğan ünitesi var diye biliyorum
Pelinzade Mavistanbul belli tarihleri var diye biliyorum almazlarsa özel hastane alır kendi içlerinde de özel doktorlar var onlar öğrenip randevu alabilirsiniz
Minikanne06 Pelinzade ay canım kontrole gidince sırf doğum için gelen birini kabul ediyorlar mı diye sorae mısın
Ntlz Minikanne06 bende oraya gidiyorum sirf dogum icin kabul etmiyolar 16. Haftadan sonra takip etmiyorlar dosya actirman gerekiyor 16. Haftaya kadar ancak o sekilde kacinci haftandasin?