Gamzess1 Ne için kullanılıyor acaba kullanan var mı doktorum yazmış çok şey sorunca arada kaynadı anlayamadım
denizmanzarasi Gamzess1 adet düzenleyici ve düşük önleyici olarak veriyormuş doktorlar ben de yeni öğrendim 🌸
FeriDee Gamzess1 düşük önleyici olarak kullandım bnde rahim ağzı kısalığı vardı o yüzden ama sonra baska bi dr progestan vermişti bunun pek etkisi yok diye. Sizinde mi düşük riskiniz var ki?
DMMC Gamzess1 hamile kalmadan once ccok fazla kanamam olurdu onun icin doktor vermusti duzenleyip kessin diye muhtemelen sizinkide ondandr
denizmanzarasi Gamzess1 evet canım ben gebe kalmaya çalışıyorum doktor bebek kolay tutunsun diye başlattı bu ilaca
Gamzess1 FeriDee Aslında bi düşük tehdidim yok 26+4 üm ama kanamam oldu bi damla kadar alttan ve karından usg oldum bi sorun yok şükür yinede önlem amaçlı verdi canım
02rabiakardas Gamzess1 ilk gebeliğimde düşük olunca ikinci gebeliğimde doktorum bana da yazmıştı yazarken de adet söktürücü olarak geçiyor ama düşük önleyici tedirgin olma demişti ve faydasını gördüm için rahat olsun