uykularharamoldu girayinannesi çatlaklar böyle değil de kırmızı kırmızı çizgilerden oluyor. Çok kurumuş. Sağlık ocağındaki hemşire zeytinyağını önce biraz ısıt sonra soğuttuktan sonra cildine sür demişti.
Askiletotomsu girayinannesi canım aşırı kurusun Catlayacaksin yani az kalmış Lütfen kendini zeytinyag ile yağla
girayinannesi Askiletotomsu kıllanma yapmıyor mu sıvı vazelin çok iyi diye okudum 5 kilo alıp bulanma niyetindeyim 😂😂
Edabykl girayinannesi bolbol bebe yagi sür benimde cildim cok kurudur bebe yağı suruyorum guzel nemli kaliyor 🌸
girayinannesi Edabykl haftada büyük bir şişe bitiriyorum atlet giymiyorum çabuk emilir geri kurur diye yani pehlivanlara döndüm yağ süremem diye evden dışarı çıkmıyorum 😂😂
Askiletotomsu girayinannesi hindistan cevizi yağı ve badem yağı killandiriyor diye biliyorum Evinde kantaron kayısı yağı filan varsa onlar da olur
Edabykl girayinannesi hahahaha iste sistikce geriliyoruz kuruyor 🤭😂 mecbur yaglaniyoruz bende sadece bebe yagi kullanıyorum 😂
ElisaMom girayinannesi su tüketimini arttır, vücut sussuz kalınca istediğin kadar nemlendirici sür pek etkisini göremezsin, öncelikle sıvı tüketimini arttır destek olarak düzenli nemlendirici kullan