momgamze Normal doğum evet daha sağlıklı herkes söylüyor fakat sezaryen olanlardan memnun kalanlar da var .Siz hangisini oldunuz ve neyi tavsiye edersiniz?Herkes için önemli bir tartışma başlığı…
Pirayeee momgamze ben ağrıya gelemedm ve korkuma yenik düştüm sezaryen oldum pişman mıyım aslaa 😁 2. Gebeliğin yine sezaryen olack inşallah
cilem01 momgamze hep normal istedim bebeğim dönmeyince mecbur sezeryan oldum . 2. Gebeliğimde sezeryan olacak 🤲 çok aşırı pozitif doğumum olmuştu inşallah bu da öyle olur
Deletedmom_33 momgamze Zorunlu spinal sezeryan oldum. Çok rahattı benim. Hemen ayaklandim. Bir daha ikinciyi düşünürsem nasıl olduğunu tatmak için normali tercih ederim yine zorunlu olmazsa
tazebiranne_hg04 momgamze risksiz gebelik olsaydı normal düşünüyordum ama hiç riske atmak istemediğim için sezeryan istiyorum galiba tek iyi olsun ben acısını çekerim diye düşünüyorum
momgamze Pirayeee ben daha çok başındayım hamileliğimin ama ne bileyim normal doğum böyle çok da aşırı artısı varmış gibi gelmiyor.Şu anda mesela sezaryenden kalan bi sızınız ağrınız var mı?
Pirayeee momgamze hiç bir sıkıntım yok olmadı da, kimilerinde ameliyat yerinde sızlama oluyormuş soğuk alınca falan, bence o bünyeyle alakalı bişey.. izi dışında hiç sıkıntı yok bikini giymediğim için de önemli degil 😃