Mery103 Kızlar merhaba biraz önce test yaptım hemen sonuç böyle oldu bu testin yanılma olasılığı var mı ilk bebeğim de iki kez yapmıştım emin olmak için ama açıkçası böyle bir şey beklemedigim için bir tane test aldım o kadar korunmaya rağmen bu sonucu gördüm kan vermeye gidicem ama bu testten yapıp yanilan var mı merak ettim https://imgyukle.com/i/RWLkqS
Laylaycizi_96 Mery103 yani sanmıyorum yanılma olacagını hayırlı olsun Hemen cıktıysa 5 6 haftalık vardır
denizmanzarasi Mery103 çok zor ihtimal canım ki baya net çıkmış reglin gecikmiş olmalı baya her şey gönlünce olsun🌸
Mery103 @Laylaycizi_96 Korunuyorduk hiç beklemediğimiz bir şeydi o yüzden yanlış çıkma ihtimali var mı diye düşünüyorum binde bir ihtimal gerçi ama
Mery103 @Suleehamdi Evet canım korunduğumuz için beklemiyordum bebeğim 8 aylık daha nasıl oldu bilmiyorum
N_A_Z_L_I_M Mery103 Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim bebeğim de 11 aylık 2 aylık hamileyim benim eşim korunuyordu sağolsun güzel korunmuş 🥲 Siz nasıl korunuyordunuz.
Mery103 @Vera09 Prezervatifle canım sadece bir gün korunmadik oda yumurtlama zamanı bile değildi hiç ihtimal yoktu bir kez olmasindan dolayı 😅
Mery103 @N_A_Z_L_I_M Ayy Allah yardımcımız olsun canım bizim bır kez kaçamak oldu o zaman da yumurtlama falan değildi yani sen o kadar korun işte nasip yani 😅