Deletedmom_33 keremveannesi çevreden duyduklarında etkileniyor olabilirsin ama endişe etme bence o daha da kötü yapar
keremveannesi Deletedmom_33 çatı muayenem oldu bugün şükür , çatın normal doğuma çok müsait dedi 40a kadar bekleyecek . 40a kadar gelmezse bebek çok zayıf olduğu için 40tan sonra alırım sezaryen el dedi
Melikeser keremveannesi benimde cati muayenem normal bebek baş aşagi doktor hala sezeryan mi normal mi istersin diye soruyor normal dogumun saati gunu gecesi belli olmadgi icin islerine gelmiyor galiba ucreti normalde sezaryanda ayni ozelde bizim
keremveannesi Melikeser doğru diyorsun kuzum 🙄 bugün bitti şükür çatı muayenesini atlattım , zor bir işlem ama tek güzel yanı çok kısa sürmesi . Doktor sonunda dedi ki çatın çok müsait normal doğum yapabilirsin 😇
Asena17 keremveannesi ozele gittim bende kendim normal istedim doktorum da yaparsin dedi ve yapamadim butun acilar sonunda sezeryana alindim ve kizim gelmedigi halde (kafasi kanala sıkışmıştı) doktorum normali zorladi ölücektim nerdeyse sezeryana alindim sonra
Gudu keremveannesi Malesef özellerde gebelik boyle doktorlarin. Gereksiz sezaryen yapan cok. Yeni doktor bulsan iyi olur bu doktor normal.doguracak olsan bile son dk sezaryen yaptırabilir…
Nuraslanklc keremveannesi hep demeyelimde çoğunlukla böyle 🙂kolaya kaçıyorlar o yüzden en iyisi iyi olan devlet hastanesi 🙆