Hilgl üşüttüm sanırım burnum çok tıkalı hiç nefes alamıyorum başka zaman olsa bi sprey tamam da şimdi bunun bitkisel bi çözümünü bulan var mı siz neler yaptınız iyileşmek için😓
begumge Hilgl bulabilirseniz toros nanesi yağı var. Bebeklerin yastıklarına damlatılıyor, burnuna koklatıyorsunuz, burnuna süren de var. Bebeğe zararı yok diye ben de kullanıyorum darlandığımda bıyık bölgesine sürüyorum. Tıkanıklığı açıyor.
Ceydaa61 Hilgl ben de bu durumdan muzdaribim. Bir haftadır tıkalıyım. Gündüz hareket halindeyken çok sorun olmuyor ama geceleri kabusum oldu. Nefes alamadıkça can darlığı geliyor uyuyamıyorum ne yapsam burnum açılmıyor. Burun açıcı sprey kullanıyorum mecburen😭 deniz suyu işe yaramıyor çünkü. Doktorlar spreyleri önermiyor ama onsuz da açılmıyor burnum. Sadece gece yatarken birer damla sıkıyorum. Çok araştırdım özellikle ilk 3 ay kullanmayın diyorlar. Ben son ayımdayım. Bunu düşünerek kendimi avutuyorum ama inşallah bebeğime bir zararı yoktur😭
Acemimum Hilgl eczaneden okyanus suyu sprey alıp kullanabilirsin bi zararı yok etkili baya rahatlatıyor
Hilgl Ceydaa61 bi de burundan nefes alamadıkça ağzımdan alıyorum bu sefer boğazım da tahriş oluyo🤧 kayatuzu ve karbonat karıştırılmış suyu sprey gibi sıkın diyordu nette ama işe yaramadı🤷♀️ Antihistaminikler yasak sanırım bilemedim hangi spreyi kullanıyorsunuz
1anne Deniz solisyonu al hamileler ve bebekler için burun tıkanıklığına iyi geliyor birde okaliptus yaği al kokla baya faydası oluyor hamilelikte burun tıkanıklığı yapıyor gecmis olsun 😊
Neroizm Hilgl sinus rinse alabilirsiniz. Onun bir zarari yok. Bir delikten verip digerinden fiskirtiyorsunuz zaten. Hemen aciyor.
semazkcblc Ben hiç denemedim ama tuzlu suyu tavsiye ediyolar hep, hem doğal bi yöntem yakar ama etkili olur diye düşünüyorum. Ben hasta değilim ama burun tıkanıklığını hep yaşıyorum yatarken mutlaka 2 yastıkla yüksek bi şekilde yatıyorum çok tıkandığım zamanlardada burun bandı kullanıyorum iyi geliyor
Hilgl semazkcblc tuzlu su karbonatla nazal yıkama yapıyorum da bugün iyice soğukalgınlığı belirtileri oldu inş ilaçsız atlatırım ilginize teşekkürler😙
Balinci Hilgl biraz su bir miktar tuz karıştırıp burun deliklerine dök canm biraz yakma olur ama iyi gelir
Brlgry Hilgl Benin hiç bir şekilde açılmadı doktorum spreyde verdi onlarda fıs çıktı alıştım artık tıkanıklığa şükür gündüz iyi gecede ağız açık uyuyorum yapcak bir şey Yok
Hilgl Brlgry aynen yaa soğan işe yaramadı tuzlu su da olmadı gece de iyice azıyo geçse bari😓 su soğuk algınlığı haplarından bi içsem hiçbişeyciğim kalmıcak ama ahh bu bebişlerrr🙃 resmen ilaç aşeriyorum