Melegimmbnmm 38+3 muayeneye ve nts ye gidecem sabah bu kontrol de çatı muayenesi yapmayı söyledi doktorum yaptırmam gerekli mi sizce yaptıran oldu mu ve kaç gün içinde doğum yaptınız
Tugcemm61 Melegimmbnmm kuzum yaptır burda çok acıdı diye yananlardan uzak dur psikolojini bozuyorlar. Ben dün yaptırdım hiii bişey yok gerçekten ama bu duyduklarımdan dolayı korkuyordum. İnan hiç bişey yok. İlişkiye giriyoruz sonuçta buda iki parmakla bakılıyor saniyelik sakın korkma. Haftanda gelmiş doğurdun doğurucan zaten hiç bişey olmaz Allahın izniyle her şey yokunda gitsin
Tugcemm61 Melegimmbnmm bende korktum dedim doğum başlar mı ne doğum başladı be ağrım oldu. Hamilelikte cinsellik bile devam ediyor sonuçta. Ki zaten ha bugün ha yarın doğumukuz olucak 🌸
Rabiaugur Melegimmbnmm bana 34 haftalıkken sancım var diye iki kere yapıldı biraz acıyor ama çok fazla değil sonrasında kahverengi lekelenmemde oldu ama bi sorun yok sancım geçti açılmamda yoktu zaten
FatmaaFatmaa Melegimmbnmm dun yaptirdim hic bi sorun yok korkulacak cekinilecek hic bi durum yok ictiniz rahat olsun
_momms Tugcemm61 Siz kaçıncı haftanızdaydınız yaptırırken, ve nasıl geçti ben hiç bilmiyorum 37 haftalık olduk bilgim yok
Gzmnrayd Tugcemm61 korkuyorm uzak dur diyenler korksunlar diye soylemiyor .Bir cok kadinda vajinismus diye bir hastalk var .bir cok kadin hc bacak arasini acamio bazilari hic iliskiye giremior bazilarida yarim ilski ile hamile kalms .o kadinlar kasildiklari icin canlari yanio. Amac burda yalandan sizleri korkutmak degl yasadigi pskolojiyi anlatiolar.doktorm makatta cikan biseye bakacakti bakmsken cati muaynesinide yapaym dems haberm.olmadan bole bir grismde bulndugu icin kasildim ve canm yandi tepki gosterdm.esimzle beraber olurken hazrlkliyz sevgi bagi var .evde durup durup kendimi parmaklatmiorz bu dusuncelerden yargilamakdan vazgecin
Tugcemm61 _momms 38 canım benim. Çıktım koltuğa eldiven giydi 2 parmakla baktı saniyelik çıktı bu muydu dedim ya. Kasma kendini acıyo diyebler kasıyor o yüzden. Bak ilişkiden örnek vermek istemiyorum ama öyle kasarsan acır yani oda daralttığın için ve psikolojik zaten. 2 parmağın kalınlığı ne uzunluğu ne korkutma kendini sakın ve deki ben bunu rahat yaparsam doğumumu da yaparım. İnan bana cesaret geldi. Bu yazının altına da acıyor yazmayın arkadaşlar o anki ruh halinizi de söyleyin yazıktır insanları korkutoyrsunuz boş yere. Bak inan ki daha rahat daha sakinim şuan hiç bişey yokmuş ben yaptım ki diye ceaaret aldım
_momms Tugcemm61 Ben de bugün 37 oldum haftaya kontrolüm var 38’i tamamlamamış olacağım ama bakar mı acaba catalda
Tugcemm61 Gzmnrayd canım benim ben seni mi yargıladım anlamadım? O rahatsızlığı olanlar zaten acımasından rahatsızlığından dolayı korkarlar kimse kimseyi yargılamıyor. İnsanlar ilişki yaşarkende acı yaşabilirler her ilişkin acısız mı oldu senin sonuçta. Sonuçta karşımızdaki doktor ve işlem saniyelik ben arkadaşı biraz da olsa rahat hissettirmek istedim çünkü negatiflikten çok etkilendim bende burda ve doğumumda ölücek miyim diye korkular yaşamaya başladım bu yazılanlardan kaynaklı.Bazen denk gelmiyo musun ben normal doğurdum mahvoldum öldüm bittim yazıyor inan belki doğumumuz rahat geçicekken bundan dolayı yapamıycaz. Psikoloji çok önemli. Kasarsak doğum durur bunu videoları izleyip görüyoruz doktorlar anlatıyor psikolojisi iyi olanın doğumu daha kolay oluyor diye. Ben bundan bahsediyorum. O çatala çıktığımda neden böyle kastım bunlardan dolayı. Ben vajinismus olanlar abartmayın ne acıması mı dedim. İyi niyet i buraya çekmeyin lütfen
Tugcemm61 _momms canım doktordan doktora değiliyor bakılma zamanı. Ama zamanı gelmiş oluyor. İsterse bakalım der ama zorlamaz sonuçta sana bağlı . Banada öyle dedi istersen bakarız hiç sorun değil dedi. Ama doğumumuz başlayınca balılcak illaki bence yapabilirsin🌸♥️
Crnkll _momms ben 38+2yim gittim bugün bakmadı nts de sancın olursa bakarım dedi yoktu oda bakmadı salı tekrar çağırdı 39olucam ozaman belki bakar baksın artık 😂
Hermoniegranger Ben 39+1 im bugün doktora gidicem daha çatı muayenesi yapmadı, sancın çıkmadan yapmıcam dedi. Her doktora göre değişiyor demek ki. Bende yapsın net bir şey söylesin istiyorum bakalım yarın ne diyecek