Rumeysa_Taylann52 Burcuhanm1 her ay hüsrana uğruyorum ama olsun sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de cinsiyeti mühim değil artık merak etmiyorum 😂😂bakalım bu ay ne olacak ne pozisyon da duruyor
Burcuhanm1 Rumeysa_Taylann52 tabiki ya erkek ya kız zaten meraklandırıyorlar annelerini rabbim olmayanlarada versin inşallah bunlar işin tatlı heyecanları
Rumeysa_Taylann52 Burcuhanm1 amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bide ilk çocuğum ilk heyecanım gönül rahatlığıyla bir şey alamıyorum ortak renk artık sağlık olsun ♥️🙏🙏
Deletedmom627372 Burcuhanm1 16 haftalık dün net bı sekilde 2 bacağını da açmış beyfendi pipiyi gördüm 😂 doktor söylemeden gördüm hatta çok belliydi
Burcuhanm1 Deletedmom627372 ayyy maşallah diyelim annesi ya 🧿 belirtilerin neydi ? Erkek gibimiydi bahsedermisin aceba
Deletedmom627372 Burcuhanm1 ilk çocuğum da erkek onda çok mide bulantısı kusma olmadı iyiydim rahattım bunda bulantı kusma beni öldürdü halim yoktu ilk zamanlar hiç kasıklarım çok ağrıdı ben kız olur heralde dedim erkek dedi doktor sağlıklı olsunlar da 😍
Burcuhanm1 Cansu8835 bu arada belirtileriniz nasıldı ? Ultrason görüntüsü vs ? Bahsedermisiniz rica etsem ona göre çağrışım yapayım🙏🏻
Burcuhanm1 Seydasavrak bu arada belirtileriniz nasıldı ? Ultrason görüntüsü vs ? Bahsedermisiniz rica etsem ona göre çağrışım yapayım🙏🏻
DemirinAnnesiiii Burcuhanm1 yok canım bulunmadı bizimki yan dönüp bacak arasını kapatıp duruyordu ultrasonda 17. Haftamda giderken meyve suyu içtim doktorun odasına girmeden de çikolata yemiştim baya hareketlenmişti o zaman