Ilaydaozkan8 2melekannesi1 39 gün gözüküyor ama bence daha erken gelicek kızım şimdiden kasılmalar var bakalım 🙈💖
Meryemtolga 2melekannesi1 şafak 47 ama bebek biraz iri 38 haftada bebegin kilosuna baskip sunni sanci ile normal dogurtma dusuncemiz var doktorla bakalim. 38. Haftada yine de kilosu fazla ise 40 i bekleyip sezeryan. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Meryemtolga Busraquner su an bilmiyorum 31+2 Haftada gittigimde 2270 kg 45 cm boyu vardi iki hafta onden gidiyo dedi doktor. Haftaya cuma tekrar kontrolum var 34 hafta olacak bakalim.
Busraquner Meryemtolga bende 33 haftada gittim tam , 2400 iri bebek dedi gelişimi önde dedi 2 hafta sonra gel nst ye bağlıcam dedi merak ediyorum ne bekliyo beni
Meryemtolga Busraquner hakkimizda hayirlisi olsun bakalim cuma nst ye baglayacagim demedi bana idrar testi vercem sadece ama bazen adet sancısı gibi agri oluyo kasiklarimda belki agrim olduğunu ogrenince baglar.
Esila75 Bizimde uygulamaya göre son 31 gün ama sanmıyorum kızım o kadar sabretsin yakındır gelmesi ve henüz hiç birseyimiz hazır değil 😑