Sbm050421 Shhrtnr 22+5 im 4.5 kg aldım , elimden geldiğince eliptik bisiklet yapıyorum evde , YouTube dan pilates yapmaya çalışıyorum düzenli yapamıyorum ama olduğunca artık
Pineapplee Shhrtnr ben 3 haftalıktan beridir pilates yapıyorum hamileligin ilk aylarında 3 kilo kadar verdim son haftalarda da 3 kilo kadar aldim nötr şuan 😂 19. Haftadayızz hala çok bisey yiyemiyoruz sanki
mbusetopcu Shhrtnr 8 haftalığım 1 kilo aldım kayınvalidem de kalıyorum 2 gündür biraz daha burda kalmayacak devam edersem 10 kilo alacağım sanırım 😅😅😅
Erdgnelif Sbm050421 öyle YouTubeden nasıl doğru olur mu acaba tehlikeli yada yanlış olursa diye endişe etmiştim ama link atar misiniz bi baksam
Asli312 Sbm050421 Doktorunuza sordunuz mu acaba, bisiklet sürmeyi yasakladı benim doktorum. Bir problemim de yok
canimbeybimmm Ben hamile reformer pilates yapıyorum 12. Haftadan beri. 35. Haftadayız toplam 8 kilo aldım 😇
Mayamm canimbeybimmm çok iyi👍🏼 Ben de 14 haftalığım ve doktorumdan izin çıktı. Bugün bir yerden refırmer için fiyat aldım 10derse 2500 tl dedi. Şaşırdım. Normal mi? Sizin gittiğiniz yer nasıldı?
Sbm050421 Erdgnelif buradan link atmayı bilmiyorum ama hamile pilatesi olarak bulmuştum zaten , zararlı herhangi bir hareketi yok , çok iyi geliyor hatta
Sinemkocak Shhrtnr 14 haftalik olduk bizde bir buçuk kilo vermişim hic mide bulantisi falan da yasamadim neden kilo verdigimi de anlamadim 😊
Suleercan45 Mayamm reformer için normal geldi bana düz pilatese göre daha etkili kısa sürede sonuç veriyo ya
De25 Selmos- 1 ay önce iyi dedi ebe de diyo boşver alma daha iyi 6. Aydan sonra alırsın diyo anlamadım
Nghnszer Shhrtnr 36+4 haftayım 8 kg aldım. Beslenmeme dikkat ediyorum evet ekmek ve hamur işi özellikle
Bilgekpn Shhrtnr henüz bi spora gitmedim gidersem yüzmeye gideceğim 16+2 günlük hamileyim ama 40 kilo ile hamile kaldığım için oldukça kiloya ihtiyacım var 😃 o yüzden spor yapmayı düşünmüyorum şuan sadece 4 kilo 2 gr aldım .