guzel_anne1 kayraninannesii sıcak havlu koy kuzum ğöğüslerine ılık bir duş al masaj yap göğüslerine ve sütüm gelmiyor diye emzirmeyi asla bırakma sürekli bebeğini emzir ten teması kur bakalım
Lapatya5493 kayraninannesii benimde gelmemişti hemen süt pompan varsa sürekli sıcak havlu koy göğüslerine saat başı sağ sağım yaptıkça gelir sürekli ver bebeğine memeni en koşa zamanda gelir inşanlah bol bol su iç ve en önemlisi sütüm yok diye kendini yıpratma ve yat dinlen vakit buldukça sıcak suyla duş al masaj yap göğüslerine baktın gelmiyo Dr a danış damlalar falan var bunun için
Cansu8835 Hoşaf iç canım kayısılı kuru incirli kuru üzümlü helva ye bol bol su iç ve sıcak bir duş al rahatla kafanı beynini rahat bırak yorma kendini bebek uyudukca sende uyu sürekli ki süt dolsun 🥰Allah analı babalı büyütsün 🤲❤️
Esrasenturk8 İlk 3 gün az gelmesi normal. Ilık duş al ılık bez koy gelecek merak etme. Tamamen inanmakla alakalı bu dönemde kaşıkla mama verebilirsin ya da gelen sütünden. Sağ sürekli gelecek mutlaka 3. Gün geldi benim de
Esrasenturk8 kayraninannesii tentene temas yapıyo musun? Benim sütümün gelmesini sağlayan en önemli sey o oldu. Zaten ağrı var kendimizi düşünüyoruz diğer tarafta bebek tentene temas yaparsak hem cocuğa hem bize faydası var