Melegimin_annesi Leyla-ay-3023 cinsiyeti daha belli değil bu cuma günü gidicem inşallah belli olur detaylı ultrasondan sonra kıyafet almayı düşünüyorum 😊
Mavisperi Leyla-ay-3023 24 Ekim gorunuyor doğum 16 hafta bitmek üzere ama biz hala cinsiyet bilmiyoruz göstermiyor minnak 🙄 ama tabi büyük bir heyecanla her iki cinsiyete gidebilecek ufak tefek alışverişler başladı baby nest emzik küvet gibi şeyler
cileklicookie Leyla-ay-3023 17 haftanin icindeyiz canim nasipse cuma cinsiyet ogrenicez :) 2 yasinda kizim var ona oda yapmistim 6 kapakli oda alip O yuzden buna esya almicam elimde 2 besik yatak yorgan araba hersey var Bir tek bez mendil sampuan gibi kisisel seyleri alip kiyafet takviyesi yapacağım Indirimden bez mendil krem va aliyorum ara sira denk geldikde :) Benim sezaryan olacagi icin 28 Eylülden 5 ekime kadar yolum var bakalim ne zaman alirlarsa 😁 3 kilo almisim ve bu 3 kiloyu bu son 1 ayda almisim🥺🥺 mide bulantim var aslinda prillam iciyorum hala ama istahimda epey acik.
Seyda94_ Mavisperi Aaa Akrep çocuğu olacak yani 😋 Bende Akrep’im Annem pek muzdarip benden yana . Allah yardımcınız olsun 😅
Nrglesim2 Leyla-ay-3023 19.haftadayız cinsiyetimiz belli değil nazlı çıktı göstermiyor 🙄 sadece ortak renkler birkaç parça bişey aldım inşallah cinsiyet öğrendikten sonra yapıcaz bişeyler
Mommy17 Nrglesim2 göstermiyorsa kız olabilir arkadaşımın öyle olmuştu bende 19.haftadayım 13. Haftada oğlum olacağını öğrendim kıyafet alınıyor onlara çok takılmayın bebek arabası yatak tarzı şeyler alın onlar çok masraflı çıkıyor genelde zaten onları da ortak renk alınması daha mantıklı sonuçta sonda tekrar gebelik düşünürseniz diğer bebeğinizdede kullanabilirsiniz
caglaolmeZ Sare19 ya benim de 19 🌺 nasıl geçiyor hissediyor musunuz yada bulantiniz bel agriniz nasıl , nasıl ilerliyor gebelik
benito Leyla-ay-3023 ekim sonu kasım başı gibi doğum görünüyor 😊 15 haftalığız, bugün cinsiyetini öğrendik, oğlumuz oluyor. Birkaç zıbın, pijama almıştım ilk haftalarda. Şimdi cinsiyet belli oldu ya artık eksileri hızlıca tamamlarız 🥰👶🏻
Leyla-ay-3023 benito bende 18+3 erkek bebeğim bizde yavaş yavaş başladık çünkü buğün baktığımın yarın. Fiyatı artıyor
Tekirannesi Leyla-ay-3023 eşya çok almayacağız 1 kızım vardı 14 ay arayla 2. doğacak herşey var zaten 😊
kaanveannesii Leyla-ay-3023 Bizde nasipse 12.haftaya gireceğiz. Çoğu şeyi aldık. Bebek arabası, bebek dolabı, deterjan ve şampuan bez, mendil gibi şeyler kaldı. Zaman çabuk geçsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 😇 Kaan’ımız olacak bakalım 🤗
Leyla-ay-3023 kaanveannesii maşallah cinsiyeti cok erken öğrenmişsiniz. Pişik kremi yada sampuan falan bunları ben hep 7. Ayda falan alıcam son tüketim tarihi gecer diye
cileklicookie Leyla-ay-3023 skt lerine bakip alin Ben o sekilde almistim aciltiktan sonra 9 ay kullanim suresi olan urunlerde vardi acilmadan 2 yil kullanim.sureside var islak mendillerde kurumuyor zaten ben hep stoklu alirim
kaanveannesii Leyla-ay-3023 12 değil yanlış yazmışım. 21.haftadayız 😇 bende son ay alacağım bakım ve temizlik ürünlerini 🤗
Leyla-ay-3023 cileklicookie ya öyle alıyım da internette daha uygun internetten alıyım diyorum ama skt ne gelir bilmiyorsunuz onda
cileklicookie Leyla-ay-3023 saticiya soe kismindan sor canım Ben genelde hepsiburada uzerinden aliyorum hatta kizimin kan damlasini bile inan oradan aliyorum skt sorarak aliyorum
Ays_cskn Leyla-ay-3023 Selam nasip olursa kiz bebis bekliyoruz henuz 20+0 olduk ve hazirlik olarak bir kac zibin 5 li h.cikisi ve esim biberon seti almis onun disinda henüz baska bisi almadik☺
Leyla-ay-3023 Ays_cskn lc waikikinin online sitesinden almanızı öneririm kıyafetlerini çok. Uyguna geliypr