Petek98 Sırt ve bel ağrım var. Kasıklarımda sanki basınç gibi ama basınçta değil değişik bir şey oluyor ara ara.. Regl olacak gibi bacak ağrım var, bugün duş aldım biraz üşütüncede böyle oluyor..bu hafta da olağan şeyler neler ?
starmom Petek98 rahim büyüdüğü için sırt bel kasık ağrıları regleye benzer sancıları bende yaşadım ama çok ileri boyuttaysa doktora gitmek lazım ağrı ve kan hamilelikte hafife alınmaması gereken şeyler
starmom Petek98 bendede olmuştu hafta ilerledikçe bünye de alışıyor sıkıntı çıkarmıyor 😅 bebek büyüyor rahim büyüyor ilk gebelikse vücut resmen diyor ki ne oluyo bana sonra alışıyo
Petek98 starmom 21 hafta erken doğumla oğlumu toprağa verdim.. O yüzden tedirginim bunda çok,evham yapıyorum herşeyde
starmom Petek98 😔 başınız sağolsun rabbim bu yavrunuzu sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Damlacaa 13+0 durumlar aynı hele bı de belimin ağrısı sol kalçam ve bacağıma vurdu topalliyorum bı kaç gündür. Karnımda da ne gaz ne başka bişey yok ama değişik bı ağrı var bı anda saplaniyo sonra tekrar oluyo farklı yerde oluyo bu sefer. Sizede çok geçmiş olsun sağlıklica gelir yavrunuz inşallah 🙏🏻🌸
Petek98 Damlacaa dün gece bel sırt ağrımdsn rahatlanadim uyurken, genişliyor diye sanırım.. Evet dediğiniz gibi değişik bir ağrı, inşallah aminn canım benim acısız günlerimiz olsun