Aysun2834 Burcu16 e bebekte beğendiğim park yatak bir ay önce 600tl idi şimdim ise 999tl olmuş bu hafta bulurum inşallah yoksa bu gidişle eski usul yer yatağı yapıcam 😁😁😁
Burcu16 Aysun2834 güldürdün ya😀😀 kaç haftalık bebişin hangi şehirsin iyice altına üstüne getir heryeri🙈
Aysun2834 Burcu16 istanbul anadolu yakasındayım ama içime sinmiyor hiç biri kızımın herşeyi tamam yatağı yok 😁😁 bazen diyorum eşime annem 9çocuğunuda yer yatağında büyütmüş ben bi tanesinimi büyütemiycem diye hem daha konforlu beşiğe göre odaya sığmadı derdi de yokk her yere sığar 😂😂😂😂
Aysun2834 Burcu16 bu arada 4 haftamız kaldı doğuma tabi erken gelmeye kalkmazsa kızlar 38de geliyor diyor herkes
Aysun2834 Tarcininannesi yanlış bakmışım cnm linke tıkladığımda başka beşik çıkıyordu sonradan düzeldi e bebeğin programında sorun var sanırım yada her tıkladığımda benim beğendiğim beşiği açıyor sanırım ısrarla onu aldırıcak bana 😂😂😂
Bos GldnTlh0633 baby force maccon aldım ben, yaklaşık 1 ay önce 350 tl ye almıştım. Diğer park yataklara göre fiyatı hem daha uygun hemde üst taraftaki kumaşları naylon değil,yani dokununca haşir haşir etmiyor.
Seyma18 Anneyimm bende anlamıyorum ama o yaşa kadar da yatmaz sanırım ya içinde ben en fazla 2-3 diye düşünüyorum
Yabrukus Anneyimm herşeyi bu kadar abartmak neden allah aşkına delirecek kadar mı dert bu mesele yani gerçekten çok tuhafsınız
Anneyimm Yabrukus pardon da bu ego nerden geliyo hayirdr ? Ben gereksizler gereksz yorumlar yapsn demedim ne oluyo sizin gibi tuzumuz kuru degil hanimefendi kusura bakmayin bos lafa gerek postumuda gereksz yorumlarinla rezil etme
Yabrukus Anneyimm kapa çeneni be gereksiz olan sensin şu yazdığından utanmıyosun bide laklak ediyosun millet çocuğuna kıyafet bulamıyo bu kalkmış burada yatak bulamadım üüüü yazmış boş kafa!
Anneyimm Yabrukus gereksiz terbiyesiz oldugun o kadar belliki yazdiklarndan seviyesiz şahıs! Benim derdim seni mi gerdi aglarimda uzulurumde sanane bundan! bu zamana kadar kimseyle tartsmadim tartsmakta istemiyorum senin seviyenede dusmekte istemiyorum Cık postumdan lutfen