Anneyimm ben park yatak aldım canım,diğer tüm besinlerden daha uzun süre kullanacağı kesin,özellikle sepet beşik ya da anne yani besiklerden. Açıkçası ben 2 yaşında kendisine ayrı yatak yapacağım,ama mesela park yatağı her yere taşıyabileceğim için mesela 1 2 yaşındayken mutfakta işim varsa park yatağı mutfağa taşıyıp içine onu koyup gözümün önündeyken işimi yapabilirim. Zaten genelde park yatakların yan kısmında fermuar oluyor,yandan içine girebiliyor. Bizler küçükken minderlerden ev yapardık kendimize. Park yatağın üstünü kapatıp,yandan içine girebilir,bu sayade onun kendi oyun alanı olur ve onu daha da benimser. Belki 5 yaşına kadar kullanamaz ama 4 yaşına kadar rahat kullanır diye düşünüyorum. Ayrıca park yatağı tercih etmekteki bir başka sebep; kendisine yatak yaptığım zaman park yatak katlayıp çantasına koyup hemen bir yerlerde muhafaza edebilirim. Onun dışında hangi yatak alırsam alayım park yatak kadar kolay kaldıramam. Hele mobilya besikleri.. bilmiyorum ne yapardım. Bir de bu büyüyen yataklar var, etrafındakiler o yataktan hiç memnun değil.cok yer kapliyormus, tüm odasını bir almak gerekiyormus o da eğer odası biraz küçükse çocuğa oyun alanı kalmıyormuş ( sonuçta en başlarda kendi kendine oyun oynayabiliyor olması çocuğun gelişimi için çok onemli) yani demem o ki,az para verip 2 yıl beni götürsün sonrasında da kendisine oyun alanı olsun kullanmadiginda da kapatıp küçücük yerde saklayacağım bir eşya daha çok işime geldi.