Hepinize öncelikle merhaba dün sabah saat 9:00′da girdim planlı sezeryana.Annem,eşim başımda herkes çok korkuyla ağlanarak bana bakıyordu hiç oralı bile olmadım 😄 Neyse ilk önce giriş işlemleri için odanızda bekliyorsunuz damar yolu açıyorlar beş dakika içinde hop ameliyathane.9:00′da girdim ama nasıl soğuk kanliyim anlatamam 😄 deli gibi korkan ben Tuğçe herkes yapıyor sende yapicaksin dünyanin en güzel şeyi kendime sürekli motive ederek girdim tek gözyaşı dökmeden 🥰 neyse ilk önce sizi alıyorlar arkana asla bakma diyolar anesteziciler,oraya soguk bı fıs fıs yapıyorlar,sonra iğne ama var ya zerre hissetmedim zerre bu muydu yani dedim 😬 arkadaşlar asla anlatıldığı gibi değil asla kimsenin dediğini takmayın ve sogukkanli olun derim.Ameliyathane öyle korkunç bı yer değil sadece bebeğime odaklandım o anı hayal ettim etrafıma hiç bakmadım bebeğim çıkana dek 😄,9 da ignem vuruldu ilk önce nefessiz kalicakmis gibi hissediyorsunuz ama ben sürekli nefes egzersizleri yapardim aklıma hep onlar geldi ve anesteziyi hissettiğim an nefesimi kontrol etmeye başladım.Ve uyustum tamamen beş dk içinde uyusuyorsunuz.Doktorum geldi naber ne haber müzikler falan gayet iyiydi
Basinizda biri duruyor ve size anlatıyor şu an bu oldu, şu oldu diye.Neyse kesildim mi dedim 😄😄😄😄 ama başımdaki kadına ne kadar güçlü olduğumu falan anlatıyorum böyle saçma sapan bisilere girdim anestezi biraz nevrini döndürüyor insanın ama asla korkulcak bişi değil asla ilk defa aldığım halde.Kadin evet bebek çıkmak üzere dedi şimdi bir baskı hissedeceksin,ve hop bebeğimle kavuştum 🥺 Arkadaşlar o an o kadar pahabicilemez ki size anlatamam ya kesinlikle spinal anestezi kesinlikleeeee.Agliyordu ten tene temas hemen sustu.Resmen sizin sahibi olduğunuzu bilmesi 🥰❤️😓 çok güzel duygu neyse 9:00 da girdiğim ameliyattan 9.18 de çıktım dikildim ve asla korkulcak gibi ağrılar yok ilk etapta biraz kalkmakta zorlanıyorsanız ama kalkmazsaniz bebeğiniz yarım kalır ben hep bunu düşündüm ve hep kalktim tuvalete kendim çıktım,pozitif ve olumlu şeyler okuyun dusunun.yarın taburcuyum gazimi da çıkardım çok şükür dünden daha iyiyimsormak istediğiniz varsa postun altına yazabilirsiniz ❤️🤍🤍🤍🤍