Selinselinselin Minikkus0101 benimde 2. Hamileliğim 5+3 üm bebegın kese rahim kanalına tutunmuş sezeryan yerine yakın yukarı çıkması %20 dedi pazartesi kontrolum var yukarı çıkmazsa salı almak zorundayım dedi yoksa çok ciddi kanama olur mesanayı bile almak zorunda kalırım dedi. Umarım siz sağlıkla kucagınıza alırsınız🤲🏻
Minikkus0101 Minigindunyasi daha tanı konmadı 22+4 oldum birkaç hafta takip edilecek plasenta yukarı çıkmazsa plasenta previa diyecekler siz kaç haftalıksınız
Minigindunyasi Minikkus0101 aynıyız ben bugün gttm tanı koydu ama çıkar belki dediler psikolojim bozuldu iyice
Minikkus0101 Selinselinselin Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberler alırız inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Minigindunyasi Minikkus0101 ben zaten ilaç kullanıyordm devm dedi 28ci haftada tekrar gel dedi perinatolog olan dikkat edeceksin dedi ağır iş yok ilişki yok çok ayakts durmuyorum ben bide elimden geldiğince dikkat ediyorm bide kabız olmamaya çalış
EminErguvenoglu2124 21 haftalık hamileyim dün detaylı ultrason ile plasenta previa marginails teşhisi konuldu bu durumu yaşayan sağlıklı bir şekilde doğum yapan anneler var mı Bilgi verebilir misiniz çok korkuyorum bu durumdan…