burcuozturk 18. Haftada randevumuz var ozaman net söylerim dedi bazen saklayabiliyo erkekse dedi sizde oldumu kız diyipte sonra erkek çıkan
Dandikbebe burcuozturk kızımda 14. Haftalarda söylemişti değişmemişti Cnm. Doktor tecrübesi ve ultrason makinesi iyiyse değişmiyor asla
Tomrisinizi burcuozturk bana o haftada %90 kız dedi 18 de kesin kız dedi detaylıda da kesin kız denildi. Bebegin pozisyonu doktorun tecrubesi onemli yoksa yanılmalar olabiliyor
Ozge11 Yoncaarslan bana da tam sizin haftalarınızda olduğu gibi önce kız sonra erkek dendi☺️ En son 18 de erkek dendi ama ben hala kordon olabilir mi acaba düşüncesindeyim herkes 18.haftada yanılma çok olmaz demesine rağmen çünkü bi öyle bir böyle dendiği için kafam karıştı ayrıntılıyı bekliyoruz 😍
Yoncaarslan Ozge11 Bende öyleydim 24. Haftada gittik geçen hafta tekrar sordum 😂 doktorumuz buyrun annesi babası dedi pipisini gösterdi bize 😂😂
ppapatyaa burcuozturk her gittiginde sor canim ben hep oyle yaptim 36 haftalik oldum hala soruyorum bazen doktorum saka yapiyo siz kızmı biliyodunuz falan 😀
Yoncaarslan Beriliko yok gitmedik çok sık gitmiyorum ben zaten 4-5 haftada bir çağırıyor doktorum, herkes kesin kız dedi, eşim hep erkek dedi 😂 bak görürsünüz ben öyle hissediyorum dedi, öyle çıktı.