Elif210419 Kızlar merhaba. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim,kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum pozitif sonuc almadım yumurta çatlamıyor mu acaba? Yumurta çatlamasa kimyasal gebelik geçirebilir miydim bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
FatmaNur_27 Elif210419 pozitif sonuç alamadiysanız yumurtanız büyümüyor demektir ovulasyon testinde iki çizgi aynı koyulukta olunca yumurta büyümüş demek sonra teki diğerinden silik olunca çatlamış demektir
denizmanzarasi Elif210419 yumurta ya tam gelişmemiştir henüz ya da bu ay yumurtlama olmadı, her ay yumurtlama gerçekleşmeyebiliyormuş. Bir de teste çok takılmayın benim yumurtalarım büyük olduğu halde testte pik çıkmamıştı ultrasonda çıkmıştı 🌸
Gulcingezer Elif210419 bazen yumurta yeteri olgunluga ulasmaz yada yumurta olmaz yada kist olusturup obur ay atar
Brlbby FatmaNur_27 çatlama olduğunda mı gebelik şansı daha yüksektir? Benim de pek bilgim yok bu konuda
Elif210419 Doktor yumurtan çatlamak üzere büyümüş dedi ardından 4 gün test yaptım hiç pozitifi göremedim ama geçen ay