Hatice-sezer0 Henüz dogum yapmadım son 2 haftam kaldı dogumdan sonra nasıl kilo verdiniz . Bebek küçük oldugu için spor yapmak zor olur diye düşünüyorum termal tayt kullanmak etkili olur mu acaba kullanan var mı
Nskyhn Hatice-sezer0 benim arkadaşım hep şey diyor doğumda zaten gidiyor emzirirken de emzirme ayağına çok yemezsem vücudun hemen toparlanıyor diyor
Dark Hatice-sezer0 bol su bol hareket. Zaten lohusa iken çok terliyorsunuz. Suyu bol için kiloyu öylece atarsınız. Sütüm olsun sunuda yiyeyim bunuda yiyeyim demeyin. Su içmek yeterli süt için. Su ve hareket 👍🏻
Bora5832 Hatice-sezer0 3 ayda 13 kilo verdim toplam 18 kilo aldım 5 kilo yapıştı kaldı yürüyüş bile yapamıyorum artık az yesem hemen sütüm azalıyor şimdilik bosverdim
Hatice-sezer0 Dark Normalde zaten terleyen biriyim su içtikçe dahada terlerim ama annem ve kaynanam eminiimmm şundan da ye bundan da ye diye baskı uygulicaklar onu napcam bilmiyorum işte
Dark Hatice-sezer0 yemeyeceksiniz. Annemde bana yapıyordu asla yemedim fazlasını. Lohusalık dönemini geçirince zor gidiyor kilolar