Perikizi83 Hayalim1234 Hayalim1234 toksoplazma ya da başka enfeksiyonlara bakıldı mı,sonuç ne çıktı ve artma yaşandı mı patlamada
Hayalim1234 Perikizi83 karaciğerdeki kalsifikasyonun gözlere beyine vurabilecegini sizden duydum üstelik ben 2 tane doçent doktora sordum gösterdim tüm sonucları öyle bisey söylemediler boş yere korkutma kendini .Bu kalsifikasyon karaciğerde değilde beyinde veya başka organlarda da olabiliyormuş ama bizimki karaciğerde gözlemlendi onunda parlaklık olduğu açıklandı.
Perikizi83 Bende nifty temiz ama toksoplazma geçirmişim , avide testinden 4 aydan daha uzun süre önce geçirdiğim ortaya çıktı , muhtemelen bebekte yok ama karaciğer parlaklığı şüpheye düşürdü.
bsrgul_ @Hayalim1234 kalsifikasyon olayı bebeğiniz de geçti mi aynı durum bende de yaşandı ama doktor kendiliğinden geçer dedi
Mavidunyamm bsrgul_ bana sormamissiniz ama benimde bebeğimde vardı. Detaylida belli oldu. Doktor bana da geçer dedi. Birdaha bakmadı ama doğum yaptım bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür. Hiçbir sorun yok 🥰 Şu an 6 aylık.